4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hvis du er på udkig efter et lille og simpelt sommerhus i naturskønne Klegod, er sommerhuset på Lyngvejen 23 et godt bud. Huset ligger kun 900 meter fra havet og råder over et stort udendørs område. Det er velegnet til alle, der foretrækker at være udendørs i naturen. På trods af sin mindre størrelse på 55 m² er der plads til 4 personer, og det firbenede familiemedlem er også meget velkommen her.

Stor sommerhusgrund kun 900 meter fra stranden

Det lille, autentiske sommerhus ved Lyngvejen 23 er med 55m2 et af de mindre sommerhuse. De 55m2 er fordelt over 2 soveværelser, hver med 2 enkeltsenge, et lille badeværelse og et opholdsområde, der kombinerer køkken, stue og spiseplads.

På grund af placeringen af sengene, er et af soveværelserne bedst egnet til mindre børn. Der er gratis internet i huset, så I kan streame jeres yndlingsfilm og serier. På køligere dage kan I nyde varmen fra husets brændeovn.

Feriehusets højdepunkt er den 2000 m² store grund, der er afskærmet af buske næsten hele vejen rundt. Her har dine børn og din hund plads nok til at lege og løbe rundt. Huset har en terrasse med havemøbler og en grill. Hvis I foretrækker at bruge jeres tid på stranden, er dette sommerhus perfekt, da det ligger mindre end 1 kilometer fra Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture i det fine sand eller tage en frisk dukkert. 

Klegod – naturskøn og mange udflugtsmuligheder

Klegod er et smukt naturområde og ideelt til familier, der øsnsker en rolig og afslappet ferie. Uanset om det er lange gåture i klitlandskabet, eller bare en lang gåtur på den smukke sandstrand med det fine, hvide sand, tilbyder Klegod varierede naturoplevelser. Ikke langt fra sommerhuset finder I feriebyerne Hvide Sande og Søndervig, der blandt andet tilbyder caféer og små hyggelige butikker og restauranter. Begge byer er let tilgængelige på cykel via den asfalterede cykelsti og tilbyder en række aktiviteter, der altid er en tur værd.
 
 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 2.000
Byggeår:1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...