Lavenergihus med sauna og spa, kun 500 m til stranden!

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 39, Klegod

- Sommerhusnr.: H5184
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette lyse sommerhus i Klegod er opført i 2021 og rummer plads til 6 personer. Den flotte indretning giver ferien et luksuriøst præg, og med egen sauna får I mulighed for at nyde godt af lidt ekstra wellness på ferien. Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed kun 500 meter fra stranden og med udsigt til både det uspolerede åbne klitlandskab og en af vestkystens populære attraktioner, Lyngvig Fyr.

Stilfuld indretning med masser af komfort og egen sauna & spa

Det stråtækte feriehus på Nordsø Ferievej 39 sætter rammerne for en ferie ved Vesterhavet med afslapning og velvære. I vil med det samme falde til i den stilfulde indretning, hvor store vinduespartier inviterer den vestjyske natur og sollyset indenfor og skaber en virkelig indbydende atmosfære.

Der er sørget for masser af komfort i sommerhuset. Både de 2 badeværelser, alrummet og soveværelserne er udstyret med gulvvarme. Fra det ene badeværelse har I adgang til saunaen – det perfekte sted at søge hen, når batterierne skal lades op, eller I skal have varmen igen efter en forfriskende gåtur ved havet.

I behøver ikke at bekymre jer om høje forbrugsomkostninger på ferien, da sommerhuset er et lavenergi-hus med jordvarme.

Fantastisk udsigt til Lyngvig Fyr og kun 500 meter til stranden

Med til sommerhuset hører også en skøn terrasse med både en åben og en overdækket del. Sommerhuset har udsigt over og ligger direkte ud til et åbent og uspoleret klitområde hvorfra I har en fantastisk udsigt mod syd – ikke mindst kan I se et af områdets kendetegn, Lyngvig Fyr, fra terrassen. En glasvæg sikrer læ for Vestenvinden og herfra kan I nyde solnedgangen i vest. Der er naturligvis sørget for gode havemøbler og liggestole, så I kan få det bedste ud af de solrige dage, der kan afsluttes med en god middag på grillen.

I får ikke kun et lækkert feriehus, men også en god beliggenhed. Fra ferieadressen på Nordsø Ferievej 39 er der kun 500 meter til stranden, og det mægtige Vesterhav er en imponerende oplevelse hele året rundt.

Der er flere spændende udflugtsmuligheder i nærheden. Fem minutters kørsel mod nord ligger Søndervigs populære ferieby, og tilsvarende mod syd kommer I til den charmerende havneby Hvide Sande, som har en helt speciel autencitet og atmosfære over sig.
 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5184

DE
D.
sagde , Seelze

Das Ferienhaus hat eine super schöne Lage.
Es ist schön und freundlich eingerichtet, wir haben uns sehr wohl gefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und geschmackvoll eingerichtetes, modernes Ferienhaus in einer relativ weiträumigen Ferienhaussiedlung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist frisch saniert, modern eingerichtet und hatte für uns (4 Erwachsene, 2 Kinder) die perfekte Größe. Die Ausstattung war super, es fehlte uns an nichts. Alles war sauber und in gutem Zustand. Die Lage war wunderbar. Nicht zu weit vom Strand entfernt und mit einem tollen Ausblick auf die Dünen durch die großzügige Verglasung des Giebels. Wir haben nichts auszusetzen und kommen auf jeden Fall wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 2.477
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...