Sommerhus i Søndervig på skøn stor grund

3.5
icon
icon
icon
icon
Lyngsletten 17, Klegod - Søg på husnr. H5224

På en kæmpe stor og skønt afskærmet grund står dette hyggelige sommerhus og venter på at pille enhver bekymring ud af hovedet på dig!

Nyd ferien i sommerhus i den charmerende badeby Søndervig

I Søndervig får du en ferie med det hele og dette hyggelige sommerhus på Lyngsletten 17 er det perfekte omdrejningspunkt for en vellykket pause fra en travl hverdag. For selvom huset ligger centralt i forhold til Søndervigs mange aktiviteter, får du fornemmelsen af at være i en oase midt i naturen på den store plænegrund omkranset af træer.

Og ligemeget om du ligger på solvognen på terrassen med en god bog, spiller fodbold med ungerne på græsplænen eller står i køkkenet og kræser om en lækker middag, kan du nyde duften, lyden og udsigten til en omgivende natur.

Når mørket falder på eller hvis vestenvinden finder på at suse, trækker I bare indenfor, tænder op i brændeovnen og slænger jer i lænestolene, mens varmen spreder sig i stuen.

Aktiv ferie i den livlige badeby Søndervig

Hvis der også skal ske lidt i ferien, har I alle muligheder for at få nogle sjove og lærerige oplevelser med hjem i rygsækken. Besøg for eksempel den internationale sandskulpturfestival i Søndervig, som hvert år får tusindvis af besøgende til at tabe kæben, når de ser, hvad verdens førende sandkunstnere har skabt af fascinerende meterhøje sandskulpturer.

Eller snup en tur på segway med en guide hos Beach Bowl, hvor I kører igennem Søndervig, op over klitterne og ned på stranden. Efter en oplevelsesrig dag kan I unde jer selv en middag på en af Søndervigs spisesteder, for eksempel den velrenomerede gourmetrestaurant Sandgaarden på Badevej.

Søndervig og også et super udgangspunkt for udflugter på to hjul. Cyklerne kan lejes lokalt og et absolut must see i området er Bagges Dæmning, som fører jer ud over fjorden og hen langs fjordbredden til Ringkøbing, hvor I kan få jer en lækker fiskefrokost på havnen og gå en tur op igennem de brostenbelagte gader til gågaden, der lokker med hyggeshopping eller måske en enkelt fadøl på torvet.Soverum:
Bolig-/Grundareal:69 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2016 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...