Sommerhus på Lyngvejen med straatag og hund tilladt

4
3218
Lyngvejen 122, Klegod - Søg på husnr. H5301
Gæsterne siger:

Et stort og godt sommerhus med en god beliggenhed på en naturgrund. Huset er udført i gode materialer som straatag og mursten. Centralt beliggende på Lyngvejen i Klegod, tæt på stranden og midt mellem Søndervig og Hvide Sande. Et skønt feriested for dig og din hund.

Hyggeligt sommerhus med stråtag – hund tilladt

Sommerhuset er på 120 m2 og er indrettet godt og praktisk, hvad enten man er en stor familie eller man er 2 familier. Der er 4 soveværelser i huset, 2 af værelserne har begge en dobbelt seng og de sidste 2 værelser har 2 enkelt senge i hvert. 2 fine badeværelser med gulvvarme og en bruseniche. Det store badeværelse har desuden en dejlig hjørnespa til 2 personer og en rigtig god sauna. Godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er veludstyret med 100 Liter fryser, mikroovn og opvaskemaskine. I stuen er der et fladskærms-TV, en DVD, brændeovn og gratis trådløst internet.

Skøn naturgrund i Lyngvejen

Huset ligger placeret på en skøn 2200 m2 marehalms beklædt naturgrund, kun 500 m fra Vesterhavet. Derudover har huset en skøn og stor terrasse mod syd, en mindre terrasse mod øst, mellem husets gavl og udhuset, samt endnu en lille terrasse ud for stuen. Til huset hører også en gynge og en sandkasse.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5301

D.
sagde , Haderslev

Et dejligt velindrettet hus som er hensigtsmæssig indrettet. Behagelig møbler og rummelige soveværelser opdelt i 2 afdelinger. Dejlig med en større seperat fryser på varme sommerdag. Huset har gode udemøbler og ligger skærmet fra andre huse. Huset som er et muret hus fremstår indbydende med stråtag og fornuftig udenomsplads. Sandkasse og gynge til de små feriegæster.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.200
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...