Sommerhus på Lyngvejen med straatag og hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 122, Klegod

- Sommerhusnr.: H5301
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et stort og godt sommerhus med en god beliggenhed på en naturgrund. Huset er udført i gode materialer som straatag og mursten. Centralt beliggende på Lyngvejen i Klegod, tæt på stranden og midt mellem Søndervig og Hvide Sande. Et skønt feriested for dig og din hund.

Hyggeligt sommerhus med stråtag – hund tilladt

Sommerhuset er på 120 m2 og er indrettet godt og praktisk, hvad enten man er en stor familie eller man er 2 familier. Der er 4 soveværelser i huset, 2 af værelserne har begge en dobbelt seng og de sidste 2 værelser har 2 enkelt senge i hvert. 2 fine badeværelser med gulvvarme og en bruseniche. Det store badeværelse har desuden en dejlig hjørnespa til 2 personer og en rigtig god sauna. Godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er veludstyret med 100 Liter fryser, mikroovn og opvaskemaskine. I stuen er der et fladskærms-TV, en DVD, brændeovn og gratis trådløst internet.

Skøn naturgrund i Lyngvejen

Huset ligger placeret på en skøn 2200 m2 marehalms beklædt naturgrund, kun 500 m fra Vesterhavet. Derudover har huset en skøn og stor terrasse mod syd, en mindre terrasse mod øst, mellem husets gavl og udhuset, samt endnu en lille terrasse ud for stuen. Til huset hører også en gynge og en sandkasse.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5301

D.
sagde , Hedehusene

Særdeles flot og veludstyret hus. Rent og meget velholdt. Lå også rigtigt godt, med kun 3-400 m til dejlig sandstrand.

D.
sagde , Smørum

Alt var så perfekt dejlige møbler
Og god belysningHelt perfekt skønt hus meget rentSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...