Stråtækt feriehus med sauna og lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 126, Klegod

- Sommerhusnr.: H5302
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Charmerende feriehus med stråtag og en stor lukket terrasse i Klegod. Det har 2 badeværelser, hvor du har spa og sauna i det store. Derudover er det godt indrettet med praktiske gulve og praktiske møbler. Beliggenheden er skøn i en lille gryde omgivet af små klitter. Hund tilladt.

Flot feriehus med stråtag og en stor lukket terrasse

Et godt og velholdt feriehus i Klegod, ikke langt fra Vesterhavet og beliggende på en fredfyldt og lettere kuperet naturgrund. Der er en stor lukket terrasse til huset, perfekt for de familier som har mindre børn eller hund med. De lidt større børn kan hygge sig med at gynge, mens de voksne tænder op i den store grill på terrassen. Huse bygget i mursten og med stråtag emmer bare af ferie ved Holmsland Klit.

Skønt med to badeværelser og med sauna og spa

Selvom huset er bygget i det forrige årtusinde, fremstår det tidløst udvendigt, og indvendigt er huset velholdt og der er brugt gode og gedigne materialer.

Er man en stor familie eller to mindre, så værdsætter alle, at der er to badeværelser. Børn og unge vil hygge sig med husets spa, og de voksne sætter pris på saunaen, især efter en lang travetur langs stranden og Vesterhavet – dette er ægte ferie og helse for krop og sjæl.

Huset har desuden tv med separate receivere i stue og to soveværelser, så alle familiemedlemmer kan se deres yndlingsprogram i ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5302

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus som ligger omkranset af klitter så man har det dejligt privat og ugeneret af de omkringliggende huse og gæster i området.
I rimelig gå afstand fra den dejlige strand.

D.
sagde , Randers NV

Ferieboligen er i god stand, vel udstyret og særdeles funktionel til 8 personer, og meget velegnet til familier med små børn.

D.
sagde , Danmark

Fantastisk lækkert, veludstyret hus med alle muligheder for en dejlig ferie. Total ugenerede omgivelser og flere terrasser.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (15 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...