Meget velholdt sommerhus med rolig beliggenhed i Klegod

4
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 12, Klegod

- Sommerhusnr.: H5308
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt dejligt feriehus med førsteklasses, uforstyrret beliggenhed på en stor plænegrund op til dejligt hedeområde. Huset er omgivet af en lukket terrasse og på plænen udenfor er der masser af plads til boldspil og leg. Perfekt til børnefamilier eller andre der bare gerne vil have fred og ro.

Uforstyrret beliggenhed

Søger du fred og ro og et dejligt feriehus, så er dette det helt rigtige. Huset ligger tilbagetrukket på en helt rolig plænegrund og direkte op af store fredede hedearealer i Klegod.

Velholdt og hyggeligt sommerhus

Den rummelige stue har godt lys indfald fra glaspartiet mod terrassen og er kombineret med køkkenet. Stuen er indrettet med gode møbler, trægulv og en dejlig brændeovn. Huset har 3 gode soverum. 1 af værelserne er indrettet med en dobbeltseng og 2 med to enkeltsenge hver. Huset har et superdejligt stort badeværelse med boblebad og indgang til sauna. Huset har desuden også et lille gæstetoilet, og i huset står en kondicykel også til rådighed.

Stor lukket terrasse

Udenomsarealerne er helt i top i dette dejlige sommerhus. Den store lukkede terrasse gør huset meget velegnet, hvis du har små børn eller din hund med på ferie. Huset beliggenhed er utrolig dejlig og her er masser af plads at boltre sig på. Kort sagt et rigtigt godt valg til en perfekt ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5308

D.
sagde , Danmark

Feriehuset ligger på en dejlig stor og afskærmet grund, hvorfra det tager 10-15 min at gå ned til stranden. Huset er godt indrettet med stort badeværelse og god stor terrasse. Alle værelserne har en god størrelse. Sengene har gode madrasser og dyner, dog er dobbeltsengen meget hård.
Rengøringen var ikke helt tilfredsstillende da vi overtog huset, der var lidt nusset i krogene, og en del service var ikke rengjort ordentligt, men det kan der jo rettes op på, ellers et fint hus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.004
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...