Skøn sommerhusferie ved Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 29, Klegod

- Sommerhusnr.: H5337
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Hurra. Så er vi endelig fremme. Sådan tænker man, når man kører ned af vejen til det skønne feriehus på Lyngsletten 29 i Klegod. Sommerhuset er indbegrebet af en skøn sommerhusferie. Her er der alt det, du har brug for på ferien. Smuk natur, komfortabel indretning og højt til loftet.

God indretning med spabad og sauna

Overalt fremstår indretningen i huset lys og indbydende. Vægge, lofter og gulve er holdt i lyse, varme nuancer, der søger for at lukke en masse lys ind i indretningen. Møblerne er valgt med omhu og med fokus på komfort. Huser er derfor et godt valg for dig, som gerne vil bo i et godt hus med fokus på godt udstyr. Huset har både spabad og sauna, så du kan lade krop og sjæl op efter en aktiv dag i det fri. Lad det varme vand massere dine muskler, og mærk hvordan du får fornyet energi til kroppen.

Nyd sommeren på terrassen

Huset har en rigtig god beliggenhed på en skøn plænegrund for enden af en lille stikvej. Fra husets stue er der udgang til en dejlig terrasse. På varme sommerdage er det oplagt af spise dagens måltider her. Her kan morgenmaden nydes med en kop varm kaffe, mens du lytter til fuglene, der kvidrer. Sommerhuset har desuden gyngestativ og sandkasse til familiens mindste.

Sommerhusferie ved Vesterhavet

Vesterhavet er et populært feriested i Danmark. Og med god grund. Naturoplevelserne står i kø – for vovehalsene, der elsker fart. For livsnyderne, der er vilde med god mad og for dig, der gerne vil opleve naturen. Her kan du stå på vandski, shoppe i Hvide Sande eller gå lange ture ved vandet. Mulighederne er mange, og der er noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5337

D.
sagde , Danmark

Super dejligt hus.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116 / 2.074
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...