Flot feriehus i Klegod lige op til stort hedeområde

4
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 1C, Klegod

- Sommerhusnr.: H5348
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Flot feriehus med en unik beliggende lige op til et stort smukt fredet hedeområde. Huset har en rigtig god og meget hyggelig indretning. Fra stuen og køkkenalrummet har du udsigt udover den smukke vestjyske natur.

Klegod – et dejligt ferieomåde

Det skønne område er perfekt til lange spadsereture ved stranden eller cykelture på de anlagte cykelstier. I Klegod finder du både en Put-and-Take sø og en lokal købmand, hvor du i sommerhalvåret kan hente frisk morgenbrød hver morgen.

Dejlig beliggenhed midt på heden

Huset her ligger smukt ud til et stort fredet hedeområde. Det har en stor afskærmet terrasse, hvor du naturligvis har havemøbler, liggestole og en grill til rådighed. Til de mindste gæster er der desuden gynge og sandkasse. Tæt ved huset ligger en sti der går direkte til fjorden, hvor der er en lækker lille privat sandstrand med borde/bænke, og hvor der er fin mulighed for at tage en dukkert. 

Luksusferiehus med hyggelig atmosfære

I dette skønne luksusferiehus med plads til 6 personer er der en rigtig god og meget hyggelig indretning. Her er 3 dejlige soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng og de andre værelser er med enkeltsenge. Husets to badeværelser er begge er med gulvvarme og bruser. I det store badeværelse finder du endvidere sauna og spa. Overalt i huset er der trægulv med gulvvarme og i den komfortabelt møblerede stue er der en brændeovn, som både giver en masse varme, men også giver en rigtig hyggelig stemning. Huset byder desuden på gratis trådløs internet og alt i hårde hvidevarer; så som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Det ideelle hus til en rigtig familieferie i Klegod.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5348

D.
sagde , Danmark

Et skønt sommerhus hvor man hurtigt føler sig hjemme

D.
sagde , Højbjerg

Særdeles dejligt hus med et fantastisk udsyn

D.
sagde , Aarhus C

Et vidunderligt hus med udsigt over heden og til Nr.Lyngvig fyr, hvor vi har været en gang om året i snart 10 år. Huset og dets beliggenhed har lige præcis det, der skal til for, at en travl familie som os med 4 store børn kan geare ned fra hverdagen.
At se solens sidste stråler på himlen over klitterne ud af køkkenvinduet, mens aftensmaden tilberedes, er ubetaleligt – uendelig fredfyldt og afslappende – og hele ferien værd.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2017 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...