Feriehus med swimmingpool og 5 personers spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 234F, Klegod

- Sommerhusnr.: H5349
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Huset er velholdt og meget smagfuldt og moderne indrettet , gode møbler og en rigtig hyggelig stue med plads til hele familien. Køkkenet er veludstyret og her er alt hvad der skal bruges til at tilberede et dejligt måltid for hele familien.

Stor swimmingpool og 5 personers spabad

Huset har en stor dejlig opvarmet swimmingpool der indbyder til sjov og leg for hele familien. Her er de perfekte rammer for timevis af sjov i swimmingpoolen, og husets store 5 personers opvarmede spabad er et hit efter lange spadsereture eller hvis man bare ønsker total afslapning i dejlige varme vand.

Huset har også en sauna og to gode badeværelser, så her er wellness for familien.

Lukket overdækket terrasse og 2 hunde tilladt

Rundt om huset findes flere gode terrasser, helt lukkede , så hund og børn ikke kommer på afveje. Nyd solen på alle tider af dagen, og om aftenen er den overdækkede terrasse det perfekte samlingspunkt når grillen tændes.

Roligt feriehusområde tæt på Vesterhavet

Huset ligger i Klegod, et herligt og roligt feriehusområde, på en stor naturgrund ikke langt fra Vesterhavet. Området indbyder til lange spadsereture i klitterne og ved Vesterhavet og ren hygge for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5349

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus som vi sagtens kan finde på at leje igen ;o)
God ugeneret terrasse.

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med pool og spa.
God plads indenfor til to børnefamilier.
Rent og pænt.

D.
sagde , Danmark

Skønt hus med plads til lej og hygge.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 1.703
Renoveret / Byggeår:2010 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...