Feriehus med varmepumpe på en fredfyldt naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestklitvej 43, Klegod

- Sommerhusnr.: H5362
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et feriehus beliggende på en fredfyldt naturgrund i Klegod. Huset har praktiske trælaminatgulve i køkken og stue, en flot brændeovn og en varmepumpe. Huset er velegnet til familien, som ønsker fred og ro – både i huset og på terrasserne. Hund er tilladt i huset.

Et charmerende feriehus på en fredfyldt naturgrund

Ønsker du en ferie på Holmsland Klit i fredelige og rolige omgivelser, så er dette hus i Klegod et godt valg. Huset er beliggende op mod et skovklædt område, som både giver privatliv og læ for vinden. Der er flere terrasser omkring huset – en mod øst og en mod vest, så solen kan følges dagen igennem, og der kan næsten altid findes læ. Vesterhavet er kun ca 10 minutters gang fra huset.

Varme og hygge fra både varmepumpe og den flotte brændeovn

Der er elvarme i huset, men der er også en energibesparende varmepumpe, og til hygge og ekstra varme er der også en brændeovn. Efter en skøn travetur langs stranden med børnene eller hunden, er der intet skønnere end musik i baggrunden og de knitrende flammer fra brændeovnen – dette er ægte ferie. Der er ikke mange minutters kørsel til hverken Hvide Sande eller Søndervig, hvor der er både restauranter og gode indkøbsmuligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 2.001
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...