6-personers sommerhus med udesauna beliggende på klitgrund

4
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 63, Klegod

- Sommerhusnr.: H5432
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Havklitvej 63 er beliggende på en flot klitgrund med udsigt til den kendetegnende vestjyske natur. Feriehuset ligger blot 600 meter i gåafstand til Vesterhavet, hvor I kan få mange timer til at gå. Udendørs er blandt andet den dejlige overdækkede terrasse samt en udesauna, som er oplagt til at slappe af og få varmen i efter en dukkert i de brusende bølger. Sommerhuset er til 6 personer og renoveret i 2022.

Sommerhus med rolig beliggenhed og brændeovn

I sommerhusets kerne, nemlig køkkenalrum og stue, kan I samles om hygge og brætspil. Med brændeovnens knitren i baggrunden kan I slå jer ned i sofaen og nyde hinandens selskab. Opvaskemaskinen i køkkenet kan klare opvasken efter fællesmadlavning og spisning, og vaskemaskinen klarer tøjvasken.

Udover brændeovnen opvarmes sommerhuset også af den energibesparende luft til luft varmepumpe.

Sommerhuset har 3 gode soveværelser samt et badeværelse med gulvvarme, så fødderne holdes varme – også på de kolde vinterdage. Fra alrummet er der udgang til terrassen med udsigt over klitterne og den vestjyske natur.

Hvis I ønsker at se fjernsynet under jeres ophold, så har I via chromecasten mulighed for at streame, så I på ferien også har mulighed for at følge med i jeres yndlingsserier. 

Stor overdækket træterrasse med idyllisk udsigt

På den overdækkede træterrasse har I en smuk udsigt over klitterne og den grønne natur. Her kan I sidde i alt slags vejr. Om morgenen kan I nyde morgenkaffen med solopgangen i øst. De komfortable havemøbler indbyder til mange timer på terrassen, og om aftenen kan I finde sommerhusets grill og tilberede en lækker middag derpå.

I kan også nyde godt af feriehusets udesauna, hvor I kan sidde og dampe af. Skinner solen, kan I placere sommerhusets solvogne i det rette spot og nyde solens stråler. Feriehusets beliggenhed er særlig fredfyldt og roligt, så her kan I lade børnene lege frit i naturen.

Blot 600 meter fra sommerhuset ligger Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture langs vandet og nyde den friske luft. Indkøbsmulighederne ligger blot 4 kilometer fra sommerhuset, så I altid kan få handlet ind til dagens måltider og lækre forfriskninger.

Tag på udflugt til smukke Søndervig og Hvide Sande

Planlægger I en udflugt, kan I både køre mod nord og syd. Mod nord ligger badebyen Søndervig, hvor der er forskellige shopping muligheder og restauranter. Fra Søndervig kan I også gå til Vesterhavet, og netop denne placering er særlig besøgt om sommeren, hvor I kan tage badehåndklædet med og lægge jer ved stranden.

Kører I i stedet mod syd, kommer I til turistbyen Hvide Sande. Her finder i det hvideste sand ved Sydstranden samt mange shopping muligheder og hyggelige restauranter med udsigt over havnen. I kan købe jer en lækker is og gå langs kajen, hvor de mange fiskekuttere lægger til.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5432

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und helles Ferienhaus mit gemütlicher Kaminecke.
Gut wärmegedämmte Fenster, die die Kälte und den Wind draußen lassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut gelegen und schön in die Dünen eingebettet. Es ist modern und relativ minimalistisch eingerichtet, aber trotzdem gemütlich. Die großen Fenster lassen viel Licht in das Haus, gewähren aber auf Grund der günstigen Lage kaum Einblicke von außen hinein. Gäste, die in den Wintermonaten zu Besuch sind, können sich über einen gut funktionierenden Ofen freuen, der für Wärme und Gemütlichkeit sorgt. Die Ausstattung der Küche hat uns nichts vermissen lassen, in den Betten liegt man gut und die Internetverbindung ist tadellos. Wir würden auf jeden Fall wieder kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles neu renoviertes Ferienhaus, zu dem wir gerne zurückkommen werden. Die Kaminecke ist sehr schön. Ebenso die Sauna. Wir würden das Haus jedem empfehlen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2022 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...