Charmerende feriehus med hyggelig personlig indretning

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 49, Klegod

- Sommerhusnr.: H5474
7 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt, charmerende og velindrettet feriehus med dejlig fredelig beliggenhed på en kuperet naturgrund i et attraktivt område. Huset er omgivet af flere terrasser, – en delvist overdækket og med en flot udsigt mod syd. Indretningen er i en flot, personlig stil, hvor tingene passer godt sammen.

Et charmerende feriehus på en fantastisk beliggenhed i Klegod

Det unikke ved dette feriehus er både den fantastiske placering i Klegod, men også den spændende og hyggelige og meget personlige indretning, som feriehuset har. Feriehuset er lyst og venligt indvendigt, men stadigvæk med kontraster, som de synlige bjælker og de mørke trægulve, som alt i alt giver huset masser af liv og sjæl. Der er gulvvarme i spisestue og opholdsstue. Huset er også både velholdt og blev gennemgribende renoveret, senest i 2016 med helt nyt badeværelse og ny spa samt nye klinker. 

Nyd den skønne placering og den hyggelige indretning

Når man booker dette feriehus, får man ikke kun kvalitet i huset og grunden, hvor huset er beliggende på. Der er nemlig ikke langt til Vesterhavet. Her er der ikke to dage som er ens og familien vil nyde de skønne traveture langs stranden. Især vil familier med børn nyde den frihed den friske luft giver, her bliver al stress og jag fra hverdagen blæst væk og ny energi kommer.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2008 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (94 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...