Hus på lyngklædt grund med lukket terrasse og carport

3.5
icon
icon
icon
icon
2148
Fladsbjergvej 160, Klegod - Søg på husnr. H5517

Feriehuset ligger på en lyngklædt naturgrund med en lukket terrasse og en carport. Det er det perfekte hus til en lille familie med hund, da det er godt indrettet og har praktiske overflader. Feriehuset ligger ikke langt fra Vesterhavet og tæt på det fredede hede- og klitareal mod vest.

Et hyggeligt feriehus på en flot lyngklædt naturgrund

Et hyggeligt feriehus i Klegod, få minutters gang fra Vesterhavet og midt i den skønne og varierede natur, som dette område er kendt for. Feriehuset har en perfekt størrelse til en mindre familie eller et par og en hund. Der er to gode værelser og et ekstra værelse til afslapning og ro. Stuen er hyggelig og her er naturligvis brændeovn og et godt fladskærms-TV, samt gratis internet.

Skønt med både lukket terrasse og en god carport

Den lukkede terrasse mod syd er perfekt, hvis du har hund eller børn med, og så giver den også læ og privatliv. Der er også en god carport med et skur, som især er velegnet, hvis du har cykler med. Cykelture i området er noget mange benytter sig af. En tur til både Hvide Sande og Søndervig er et must.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.858
Renoveret / Byggeår:2014 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...