Ikke-ryger hus med spa, sauna og lukket terrasse

5
3238
Vestklitvej 45, Klegod - Søg på husnr. H5549
Gæsterne siger:

Dette skønne ikkeryger-hus med spa, sauna og lukket terrasse ligger i det Klegod, et dejligt ferieområde, hvor du bor tæt på Søndervig, Hvide Sande og stranden.

Nyd ferien i et ikke-ryger hus med en dejlig atmosfære

Feriehuset er dejligt indrettet, så det er helt perfekt til en afslappende ferie med hele familien – hunden er jo også meget velkommen.

I hjertet af feriehuset har du det åbne køkken og stuen, som indbyder til fælles madlavning, afslapning og hyggeligt samvær. I stuen har du også en brændeovn, der sørger for lidt ekstra varme og hygge på de køligere dage.

Slap og nyd den frisk havluft på den lukkede terrasse

Ved feriehuset har du en rigtig dejlig terrasse, så du sidde ude og nyde området og den friske luft, så snart vejret tillader det. Og da terrassen er helt lukket, kan du roligt lade småbørn og hund opholde sig her uden større opsyn.

På terrassen har du både grill og havemøbler til rådighed, så de gode solskinsdage kan afsluttes med hyggelige grillaftener.

Vesterhavet og den gode sandstrand finder du ca. 850 meter fra feriehuset. En gåtur langs vandet kan anbefales hele året rundt. Det giver altid fornyet energi at samle flotte muslingeskaller eller at bygge sandslotte og flyve med drage sammen med børnene.

Forkæl dig selv med en afslappende tur i saunaen eller spaen

Efter en dejlig, frisk tur ved stranden er det altid skønt at komme tilbage til feriehuset og blive varmet godt igennem i saunaen eller spaen. Her kan du roligt læne dig tilbage og mærke, hvordan hverdagens stres forlader både krop og sjæl. Og børnene vil sikkert også elske at få lov til at plaske rundt i spaens varme bobler.

Ved siden af saunaen og spaen er der installeret både en vaskemaskine og tørretumbler, hvilket altid er praktisk – især hvis du har småbørn med.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5549

D.
sagde , Danmark

Super lækkert nyt hus, gode møbler, fine redskaber i huset, god indretning – og super tvforhold / forbindelser der bare virker. Her går man ikke forgæves, og billederne Af sommerhus lever helt klart op til forventningerne.
Her bliver man ikke snydt..Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.001
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...