Charmerende feriehus med hems ud til et fredet areal

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 15, Klegod

- Sommerhusnr.: H5577
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Charmerende feriehus i Klegod. Det ligger helt ud til et smukt lyngklædt fredet areal. Der er en hems, lukket terrasse, og din hund er også velkommen. Der er praktiske trælaminatgulve, loft til kip og en skøn brændeovn. Mod syd er der en åben solterrasse, hvor du kan nyde ferien i fred og ro.

Det charmerende feriehus med stråtag og hems skaber en hyggelig stemning

Feriehuset er velholdt, lyst og indbydende. Der er ét soveværelse og de sidste to sengepladser er på hemsen. Huset er perfekt til den lille familie, som ønsker at holde ferie i fredelige og rolige omgivelser og med Vesterhavet kun ca. 10 minutters gang fra huset.

Beliggende helt ud til et smukt fredet areal mod syd

Der er et stort fredet areal lige syd for huset, og udsigten over det lyngklædte landskab og med klitterne mod vest, det er ægte ferie og afslapning, når det er bedst. Holmsland Klit er en perle, og naturen her er varieret, vild og barsk. Er du til lange traveture med hund, er der et stort stisystem, som også er populært blandt cyklister.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5577

D.
sagde , Trustrup

Et rigtig dejligt uformelt hus hvor man føler sig afslapppet og kan være tryg mht. hundenes sikkerhed. Huset har en af de aller bedste beliggenheder i området med sin relativt fri udsigt til stort lyngområde mod syd. Der er dog stadig fint læ pga. den bevoksning som findes på tre sider af grunden.

D.
sagde , Danmark

Meget smukt beliggende hus med udsigt. Så dejligt at service og porcelæn passer sammen . Flot indretning af huset og rigtig gode senge

D.
sagde , Danmark

Vores 3. ophold i dette meget hyggelige, pæne og velholdte hus med super beliggenhed på en stor og rolig naturgrund, perfekt med hund.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.726
Renoveret / Byggeår:2009 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...