Charmerende feriehus med stråtag på flot naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 142, Klegod

- Sommerhusnr.: H5578
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende feriehus med stråtag i Klegod, på en flot lyngklædt naturgrund. Huset er renoveret og fremstår lyst og indbydende og med et godt køkken og badeværelse. De 3 værelser gør at familien nemt kan fordele sig. Traveturen til Vesterhavet tager kun få minutter. 1 hund tilladt i huset.

Charmerende feriehus bygget i sten og med stråtag

I dette charmerende feriehus i Klegod kan familien få sig en skøn ferie, midt i den smukke natur og tæt på Vesterhavet. Huset har praktiske og rengøringsvenlige gulve og overflader, perfekt til familien med børn og hund.

Den flotte brændeovn bliver et skønt samlingspunkt efter en tur ved havet, dette er ægte ferie og den friske luft er en af årsagerne til, at mange vender tilbage.

Godt placeret på en lyngklædt naturgrund tæt på havet

Feriehuset er beliggende på en flot og lyngklædt naturgrund, kun afbrudt af en lukket terrasse. Hele området er charmerende, og ikke langt mod vest ændrer landskabet sig til et kuperet klitområde. Havet kan tydeligt høres fra terrassen.

Er man motionist eller cyklist, vil man sætte pris på det store stisystem, som forbinder Søndervig med Hvide Sande. Når man er i Hvide Sande er det et must at købe friskfangede fisk eller spise på en af byens restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5578

D.
sagde , Danmark

Et dejligt sommerhus i flot stand, det fuldt lever op til billederne. Godt med en opdeling mellem værelser og køkken/stue, der giver mulighed for at dele huset op både når der skal være gang i den og når der skal soves.
God placering med rimeligt kort til klitter og strand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.614
Renoveret / Byggeår:2016 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...