Spændende hus med skøn udestue, beliggende på dejlig ugeneret grund

4
icon
icon
icon
icon
Fladsbjergvej 84, Klegod - Søg på husnr. H5663
Gæsterne siger: icon icon

Nyd ferien i dette skønne nyrenoverede (2018) og spændende feriehus på Fladsbjergvej 84 i Klegod. Huset er beliggende på en dejlig ugeneret grund – og her må du gerne tage hunden med på ferien.

Sid midt i naturen – indenfor

Unikt hus med spændende indretning – huset er lyst og hyggeligt – perfekt til en afslappende ferie. Husets centrum må være den kombinerede køkken-opholdsstue, hvor der er åbent helt op i kip og masser af lysindfald igennem de store vinduespartier.

Køkkenafdelingen er med bl.a. opvaskemaskine og praktisk indrettet, så man hele tiden er en del af selskabet i stuen. I den ene side af rummet er der et sofa-hygge-hjørne, hvor man kan nyde varmen og den knitrende ild fra brændeovnen, måske med en god bog og en kop kaffe.

Der er 2 soverum med dobbeltsenge og et hyggeligt annex med en dobbeltseng. Annexet ligger lidt for sig selv og er et stort rum med et sovehjørne, samt en hyggelig sofagruppe og aktiviteter som bordfodbold og dart.
I forbindelse med badeværelset er også vaskemaskine og tørretumbler, som gør, at man kan pakke let til ferien – og så vaske undervejs.

Huset er overalt lyst og smagfuldt indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. flotte klinke- og trægulve, samt med gulvtæppe i soverummene.

Rundt om huset er der en større tilbygning i glas, hvor der er ekstra opholdsrum med masser af hyggelige siddepladser. Her er lyst og dejligt, og man føler, at man næsten sidder ude midt i naturen.

Lukket grund med skønne terrasser

Huset her på Fladsbjergvej 84 er omgivet af flere skønne flisebelagte terrasser. Her er altid mulighed for læ og sol i en af de mange ”hygge-hjørner”. De afskærmede og overdækkede terrasser er med til at forlænge ”ude-tiden”.

En hyggelig grillaften på terrassen, med solnedgangen og havets brusen i baggrunden, må være den ultimative nydelse og afslapning.

Hele området er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne. I Søndervig, 4 km fra feriehuset, finder du masser af gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter og is-cafeer.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5663

D.
sagde , Danmark

Super feriehusSoverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 2.047
Renoveret / Byggeår:2018 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...