Spændende hus med skøn udestue, beliggende på dejlig ugeneret grund

4
icon
icon
icon
icon
2568
Fladsbjergvej 84, Klegod - Søg på husnr. H5663
Gæsterne siger: icon icon

Nyd ferien i dette skønne nyrenoverede (2018) og spændende feriehus på Fladsbjergvej 84 i Klegod. Huset er beliggende på en dejlig ugeneret grund – og her må du gerne tage hunden med på ferien.

Sid midt i naturen – indenfor

Unikt hus med spændende indretning – huset er lyst og hyggeligt – perfekt til en afslappende ferie. Husets centrum må være den kombinerede køkken-opholdsstue, hvor der er åbent helt op i kip og masser af lysindfald igennem de store vinduespartier.

Køkkenafdelingen er med bl.a. opvaskemaskine og praktisk indrettet, så man hele tiden er en del af selskabet i stuen. I den ene side af rummet er der et sofa-hygge-hjørne, hvor man kan nyde varmen og den knitrende ild fra brændeovnen, måske med en god bog og en kop kaffe.

Der er 2 soverum med dobbeltsenge og et hyggeligt annex med en dobbeltseng. Annexet ligger lidt for sig selv og er et stort rum med et sovehjørne, samt en hyggelig sofagruppe og aktiviteter som bordfodbold og dart.
I forbindelse med badeværelset er også vaskemaskine og tørretumbler, som gør, at man kan pakke let til ferien – og så vaske undervejs.

Huset er overalt lyst og smagfuldt indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. flotte klinke- og trægulve, samt med gulvtæppe i soverummene.

Rundt om huset er der en større tilbygning i glas, hvor der er ekstra opholdsrum med masser af hyggelige siddepladser. Her er lyst og dejligt, og man føler, at man næsten sidder ude midt i naturen.

Lukket grund med skønne terrasser

Huset her på Fladsbjergvej 84 er omgivet af flere skønne flisebelagte terrasser. Her er altid mulighed for læ og sol i en af de mange ”hygge-hjørner”. De afskærmede og overdækkede terrasser er med til at forlænge ”ude-tiden”.

En hyggelig grillaften på terrassen, med solnedgangen og havets brusen i baggrunden, må være den ultimative nydelse og afslapning.

Hele området er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne. I Søndervig, 4 km fra feriehuset, finder du masser af gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter og is-cafeer.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5663

D.
sagde , Danmark

Super feriehusSoverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 2.047
Renoveret / Byggeår:2018 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...