Dejligt feriehus med sauna, spa og flot fjordudsigt

3.5
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 78, Klegod

- Sommerhusnr.: H5708
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med sine 120 m2 og både badeværelse og gæste-wc er Fladbjegvej 78 et skønt feriedomicil til den større familie eller måske venneparrene, som sammen gerne vil nyde et par dage ved den skønne Vestkyst og med en flot udsigt over Ringkøbing Fjord.

Lyst og lækkert hus med mange faciliteter

Hold da helt ferie – med hele familien! 4 soverum, hvoraf 2 har dobbeltsenge og 2 er udstyret med enkeltsenge, garanterer god plads til, at 8 personer kan holde en skøn afslapningsferie i dette dejlige lyse hus skøn udsigt og masser af hyggepotentiale. Huset blev renoveret i 2017, det er indrettet med lyse træpaneler, pæne bekvemme møbler, brændeovn og et åbnet samtalekøkken, som er moderne og veludstyret.

Imens børnene hygger med spil og leg i stuen eller når de er blevet puttet, så kan mor og far tænde op i sauna og spa og nyde deres helt egne lille private wellnessoase. Imens klarer opvaskemaskinen opvasken og skulle det ske, at lillebror pludseligt har tisset i det sidste par tørre bukser, er det intet problem – både vaskemaskinen og tørretumbleren står klar til brug.

Stor grund med gynger og skøn fjordudsigt

Nyd den skønne fjordudsigt fra terrassen imens børnene gynger, bygger sandslotte eller tumler på den store grund. Terrassen har et godt overdækket område, hvor der også er sørget for læ, så I kan tilbringe så megen tid som muligt i den friske luft. Måske har I haft mulighed for at medbringe cykler til hele banden? Så kan bilen sættes i den store lukkede garage og forblive der hele ferien, for hele Holmsland Klit er præget af skønne cykelstier og alt det vigtige kan nås med pedalkraft.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5708

D.
sagde , Vejle

Huset er ældre, men velholdt. Køkkenet er ikke så stort i forhold til antal gæster. Dejligt med gode terrasser.
Der var en dejlig udsigt, men lidt støj fra vejen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.315
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...