Feriehus med pool og lukket terrasse i roligt område

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 62, Klegod

- Sommerhusnr.: H5732
12 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehus med plads til den aktive storfamilie. Pak bilen med børn og hunde og kør mod vest til dette lækre poolhus i det rolige Klegod syd for Søndervig. Huset byder på aktiviteter og underholdning for alle aldre og selv familiens firbenede medlemmer kan være med.

Wellness til de voksne og vandsjov til børnene i poolafdelingen

Poolen med modstrømsanlæg (og som er udstyret med energibesparende varmepumpe) vil helt sikkert bringe lykke hos børnene, der kan forlyste sig med vandsjov i timevis, mens de voksne nyder en dejlig frokost i den tilstødende spisestue. Når børnene er lagt trætte, men glade i seng efter en begivenhedsrig dag, er det de voksnes tur til at nyde poolafdelingen med afslapning i det store spabad eller måske en tur i husets sauna for at få kroppen helt ned i gear.

Skøn terrasse til soldyrkelse og hyggelige grillaftner med god mad og rødvin

På den dejlige terrasse mod syd kan I sidde i ro og fred og nyde solen og de hyggelige grillaftener med et glas rødvin, mens børnene leger på græsplænen. Terrassen er godt afskærmet, så der er læ, og da terrassen også er lukket, behøver man ikke have øjne på hunde eller småbørn konstant.

Husk i øvrigt fodbolden og vikingespillet – den store græsplæne udgør den perfekte ramme for spil og konkurrencer for hele familien. På grunden er der desuden sat en lille legeplads op til de lidt mindre børn.

Roligt område med flot natur og sjove aktiviteter

Klegod

er et dejligt, roligt ferieområde, og det er helt ideelt til familien, der gerne vil slappe af og tilbringe tid sammen. Men samtidig er der også gode akttraktioner og udflugtsmål tæt på.

 

Det er oplagt at tage ud og opleve stranden og den flotte natur. Men badebyen Søndervig, den hyggelige havneby Hvide Sande, og den gamle købsstad Ringkøbing ligger kun korte køreture fra feriehuset.

Derudover er der et godt stisystem mod både syd og nord, så du kan tage familien og hundene med ud på dejlige gå- og cykelture.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5732

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt hus, godt indrettet, dejlig hygge/spisekrog udendørs og rigtig dejligt poolområde.

D.
sagde , Danmark

Det er første gang vi har været feriegæster ved Esmark og det er bestemt ikke sidste gang.
Personalet har været så flinke, imødekomne og hjælpsomme hele vejen igennem.
Det har været rart at få sms beskeder før og under opholdet, det har været med til at man har følt sig lidt speciel som feriegæst, og man har vidst hvordan man har skulle forholde sig til forskellige ting under opholdet.
Feriehuset levede 100% op til vores forventninger.

D.
sagde , Danmark

Fint sommerhus med plads til det antal personer, som er noteret i beskrivelsen. Det vil sige at alle nemt kan sidde ved spisebordet, hygge i stuen mv.
Dejligt spa-bad og pool med modstrøm.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:200 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 1995

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 8 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...