Skønt sommerhus med swimmingpool og terrasse

4
icon
icon
icon
icon
6038
Lyngvejen 16, Klegod - Søg på husnr. H5858
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt luksussommerhus med wellnessafdeling med 18 m2 swimmingpool samt stort boblebad og lille sauna. Huset er lyst og indbydende indrettet og ligger dejligt fredeligt på en stor afskærmet naturgrund i Klegod tæt på Hvide Sande, en hyggelig fiskerby med gode indkøbsmuligheder og restauranter.

Plads til 12 personer

Dette sommerhus har plads til 12 personer fordelt på 6 soveværelser. Alle værelser har laminatgulv, 4 af dem er indrettet med dobbeltsenge, og to har 2 enkeltsenge. Der er 2 badeværelser i huset, begge med gulvvarme og bruseniche. Derudover er der en bruseniche ude i poolrummet. Vaskemaskinen og tørretumbleren findes i husets bryggers, som også fungerer som husets indgang. Køkkenet er fra 2012 og fremstår indbydende og moderne med mikroovn, opvaskemaskine og en fryser på 80 L. Stuen er smagfuldt møbleret med brændeovn, fladskærms-TV, DVD og trådløst internet. Poolafdelingen er stor og er flot og indbydende med de gode vinduespartier og den store runde spa. Der er desuden en lille børnepool i forbindelse med det store bassin, og for de store børn er der en rutchebane. Den lille sauna ligger i forbindelse med poolområdet og det effektive ventilationsanlæg giver et godt indeklima.

Skøn lukket terrasse

I husets hjørne mod syd er der en stor og skøn lukket terrasse, som især er ideel til mindre børn eller hvis man medbringer hund. Til de små børn er der også en sandkasse og en gynge. Endvidere er området omkring terrassen særdeles beskyttet mod vinden og de mange træer omkring huset giver både læ og privatliv til husets beboere.

Klegod

Klegod

ligger mellem Hvide Sande og Søndervig og er en populær destination. Stranden er skøn ligesom naturen er varieret med klitter, træer og lyngklædte områder. Hvide Sande er altid et eller flere besøg værd, uanset om man er lystfisker ved slusen eller det er byens restauranter og butikker, der trækker. Søndervig er områdets oprindelige badeby, og er også yderst charmerende. I Søndervig er der også en 27 hullers helårs golfbane.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5858

D.
sagde , Danmark

Det er et skønt hus og det er dejligt at der er den lille legeplads som er så tæt på huset. Vi havde 2 små børn på henholdvis 3 og 6 år, så det var rigtig dejligt at de bare kunne løbe ud og lege.
Vi vil helt kart være glade for at bo i det her hus igen.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:196 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...