Hyggelig sommerhus med dejlig terrasse og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 48, Klegod

- Sommerhusnr.: H5936
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Lækkert sommerhus beliggende på en lettere kuperet klitgrund i Klegod. Huset er hyggeligt indrettet med loft til kip og synlige bjælker samt rengøringsvenlige klinkegulve. I den vidunderlige natur omkring sommerhuset er der skønne vandremuligheder. Og huset er inklusiv gratis trådløst internet.

Hyggeligt sommerhus med sauna

Et hyggeligt sommerhus til 6 personer. Sovepladserne er fordelt på 3 soveværelser. På 2 af værelserne er der hver en dobbeltseng, og på det sidste værelse er der 2 enkeltsenge. På badeværelset er der gulvvarme, en bruseniche og en lækker sauna til mindst 4 personer. I køkkenet er der en opvaskemaskine, en mikroovn og et køleskab med frostboks. Her finder man også husets vaskemaskine og tørretumbler. Næsten alle huset gulve er belagte med rengøringsvenlige klinker. Stuen er indrettet med dejlige møbler, brændeovn, et fladskærms-TV og en radio m/CD-afspiller. I huset er der parabolprogrammer og trådløst internet til fri afbenyttelse. Det er tilladt at medbringe 2 hunde i dette sommerhus. Hemsen kan benyttes som værelse eller hygge plads for børnene.

Dejlig terrasse i et smukt landskab

Sommerhuset er beliggende på en skøn, lettere kuperet naturgrund, og det ligger helt ud til et stort og fredet hedeareal mod nord, som er både lyngklædt og bevokset med marehalm. Det er blandt andet på grund af denne smukke natur, at dette område er en meget populær feriedestination. Der er flere terrasser omkring huset, hvor den vestvendte er delvist overdækket. Der er et godt stisystem tæt på huset, så her har I de bedste muligheder for dejlige vandre- og cykelture i det smukke område.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2002 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...