Familievenligt sommerhus med carport på skøn naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestklitvej 46, Klegod

- Sommerhusnr.: H5991
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette familievenlige sommerhus har egen carport, så bilen kan stilles i tørvejr og ugeneret væk fra grunden. Sommerhuset er indrettet med praktiske og rengøringsvenlige trægulve i soveværelserne, og det er velholdt og personligt indrettet med friske farver.

Familievenligt sommerhus, hvor samvær og kvalitetstid er i fokus

Dette familievenlige sommerhus er beliggende på en stor naturgrund med i alt 4 ugenerte terrasser. Sommerhuset er meget velholdt og personligt indrettet i moderne stil med friske farver. Sommerhuset har praktiske og rengøringsvenlige laminerede trægulve i alle rum, bortset fra badeværelset, hvor gulvet er belagt med klinker.

Sommerhuset er familievenligt, da køkkenet og stuen er i åben forbindelse med hinanden, således hele familien kan være samlet i et rum. Der kan nydes en god film i sofaen eller et spil kort omkring spisebordet, mens der kommunikeres med familiens kok, der flittigt i køkkenet gør klar til lækker aftensmad ud fra en opskrift fundet på internettet, som er gratis i sommerhuset.

I annekset står desuden en fryser (114 L).

Åben terrasse – ideelt til varme sommerdage og grillhygge

Til huset hører en flisebelagt carport, hvor der er mulighed for at tørre tøj. I forlængelse af carporten eksisterer et aflåst rum, med mulighed for opbevaring af cykler og lign.

Husets terrasser er alle åbne og med god plads til hele familien. Der er også rig mulighed for, at sidde i havemøblerne på terrassen og nyde solen, stilheden samt slappe af efter en lang gåtur langs Vesterhavet. En af terrasserne er overdækket, så både børn og hunde kan søge ind i skyggen, hvis solen er for skrap. En mindre terrasse giver max mulighed for soldyrkelse, da den er omgivet af høje klitter samt bevoksning. I forlængelse af denne er opsat stativ til hængekøje hvor middagssøvnen uforstyrret kan indtages.

God beliggenhed med nem adgang til områdets goder

Sommerhuset ligger i Klegod, hvor både Søndervig og Hvide Sande, der altid er et besøg værd, ligger lige i nærheden. Der kan lejes cykler, så en cykeltur langs den skønne natursti hen til Beach bowl centeret i Søndervig eller svømmehallen i Hvide Sande kan nydes. Der ligger en bager kort fra sommerhuset, så morgenmaden kan anrettes med varme rundstykker og basser.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5991

D.
sagde , Danmark

Vi har nydt en dejlig vinterferie i et sommerhus i Klegod lejet gennem Esmark Ferieudlejning. Huset var hyggetligt og praktisk indrettet og passede til vores behov. Vi er en familie på to voksne og en datter samt en hund.Desuden var der god mulighed for at gå til både strand og indkøb.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2018 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (114 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...