Totalrenoveret stråtagshus med udsigt til fredet hede og Lyngvig Fyr

4
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 11, Klegod

- Sommerhusnr.: HH1033
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsø Ferievej 11 ligger dette hyggelige, stråtækte sommerhus, som i 2021 har fået en gennemgribende indvendig renovering. I den velafstemte indretning med moderne interiør er feriehyggen bevaret, og fra sommerhusets terrasse har I en fantastisk udsigt til et stort, fredet hedeområde – og en af vestkystens mest populære seværdigheder, Lyngvig Fyr.

Sommerhus til 6 personer med skøn indretning – 2 sovepladser på hemsen

Sommerhuset på Nordsø Ferievej rummer plads til 6 personer, og her er hundene også hjerteligt velkomne. Sovepladserne fordeler sig på to soveværelser i stueplan og en rummelig hems, som indeholder de sidste 2 sovepladser, der især er velegnet til børnene. Ferieboligen er altså et oplagt valg til en familieferie i det vestjyske.

I 2021 har sommerhuset gennemgået en totalrenovering indvendigt, hvilket har resulteret i en velafstemt indretning, hvor det flotte interiør giver stilen et moderne præg samtidig med, at feriehyggen er bevaret med brændeovnen, de fine trælofter og de synlige bjælker, der tilfører den klassiske sommerhuscharme.

I køkkenet afhjælper opvaskemaskinen hurtigt den værste oprydning, og badeværelset er udstyret med gulvvarme og en praktisk vaskemaskine. Derudover har ferieboligen en energivenlig varmepumpe og en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Naturskøn beliggenhed med udsigt til den fredede hede og Lyngvig Fyr

Det hyggelige sommerhus i Klegod emmer af charme med sit fine stråtag og sin naturskønne beliggenhed på grænsen til et fredet hedeområde. Fra den mere end 2.700 kvadratmeter store naturgrund har I en fantastisk udsigt til heden, og det ikoniske Lyngvig Fyr tårner sig også op i horisonten og kan skimtes fra terrassen.

Trænger I til lidt afveksling fra de afslappende dage på terrassen, kan I passende tage på tur i nærområdet. Via de små stisystemer kan I gå turen på ca. 800 meter til stranden, og der er heller ikke lang vej til fyret, hvor I – hvis I har mod på det – kan komme helt til tops i tårnet og beundre panoramaudsigten til Vesterhavet på den ene side, Ringkøbing Fjord på den anden side, og det smukke klitlandskab, der strækker sig derimellem.

Det siger vores gæster om sommerhuset HH1033

D.
sagde , Haslev

Har tidligere skrevet en anbefaling, som også kan ses ved præsentation af huset. Og det gælder stadigt – det er et dejligt hus, som vi gerne besøger igen.

D.
sagde , Danmark

Meget hyggeligt og velindrettet. Rigtig gode terrasser og skøn udsigt. Fredeligt.

D.
sagde , Danmark

Utroligt hyggeligt og velistandsat hus med en fantastisk beliggenhed.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.726
Renoveret / Byggeår:2021 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...