12 personers sommerhus med pool, spa og sauna

3
icon
icon
icon

Opstrupsvej 13, Klegod

- Sommerhusnr.: HH1050
12 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 16
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Leder I efter et stort sommerhus til jeres næste familieferie? Så er dette stråtækte poolhus i Klegod måske noget for jer. Her er plads til 12 personer, og indretningen byder på underholdning for alle med blandt andet swimmingpool, sauna og spabad. Der er flere terrasser rundt om sommerhuset, samt en stor have med gyngestativ og sandkasse. Og så kommer I til at bo tæt på flere spændende udflugtsmål såsom strand, fiskesø, fyrtårn og feriebyer.

Hyggelig indretning med swimmingpool, sauna og spabad

Dette 185 kvadratmeter store sommerhus på Opstrupsvej 13 inviterer til en aktiv og afslappende ferie på den jyske vestkyst. Her kan I holde ferie med op til 12 personer – og feriehuset er et oplagt valg til en dejlig familieferie.

Sommerhuset byder p en komfortable og praktisk indretning med flere highlights. I poolafdelingen kan vandhundene slå sig løs i den indendørs swimmingpool, som giver mulighed for at holde badeferie hele året rundt. Der er også mulighed for at se til fra spabadet, og efterfølgende sørger saunaen for, at I hurtigt er tørre igen.

Hyggelige feriestunder i det store alrum med brændeovn

Poolhusets hjerte er det store alrum, der forener køkken, spiseafdeling og stue. Alrummet kommer med garanti til at danne ramme om masser af hyggelige feriestunder med gode middage, filmhygge og sjove spilaftener ved bordet, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Flere terrasser, stor have og kort vej til spændende udflugtsmål

Det stråtækte poolsommerhus er beliggende på en 2.640 kvadratmeter stor naturgrund i Klegod. I finder flere gode terrasser rundt om feriehuset, og ikke mindst en stor have med både gyngestativ og sandkasse. Her er børnene med garanti godt underholdt med boldspil, gyngeture og spændende byggerier i sandkassen, mens I slapper af i solen eller tilbereder middagen på grillen.

Med ferieadresse på Opstrupsvej 13 kommer I til at bo tæt på flere spændende udflugtsmål. I har for eksempel kort vej til både Vesterhavet, Klegods fiskesø og det velbesøgte fyrtårn, Lyngvig Fyr i Nr. Lyngvig. Der er også kun en lille køretur til indkøbsmuligheder, spisesteder og shopping – Søndervig mod nord og Hvide Sande mod syd.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:185 / 2.640
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (126 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...