Lyst og lækkert sommerhus i Klegod med sauna, spa og naturgrund

3
icon
icon
icon

Opstrupsvej 14, Klegod

- Sommerhusnr.: HW1266
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
5450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette lyse og hyggelige sommerhus ligger blot 1000 meter fra stranden på en skøn uforstyrret naturgrund. På adressen Opstrupvej 14 i Klegod er der plads til 8 personer, og I kan krydre jeres ophold med daglige dyp i spabadet eller lune ture i saunaen. Huset er gennemrenoveret i 2020 og fremstår lyst og indbydende.

Charmerende sommerhus med spa, sauna og brændeovn

Så snart du træder indenfor i sommerhuset i Klegod, vil du blive mødt af en lækker og lys indretning, hvor smarte sorte møbler komplementerer de lyse panelbeklædte vægge. Det er sommerhusstemning i moderne forklædning. Samtidig inviterer de store vinduespartier i hele huset naturen og lyset helt indenfor.
 
Huset er indrettet med 4 gode værelser og kan i alt huse 8 personer. Værelserne består af henholdsvis to værelser med dobbeltseng og to værelser med hver to enkeltsenge. Det er på alle måder de perfekte omgivelser, når hele familien skal på ferie.
 
Men sommerhuset byder også på aktivitetselementer, der kan give ferien et ekstra pift. Og navnlig spabadet og den skønne sauna kan være med til at danne rammerne for et lækkert ferieophold, hvor afslapning og ekstra luksus er i højsædet.

Nyd jeres feriedage på den ugenerede naturgrund

Et af sommerhusets helt store plusser er dens placering på den flotte naturgrund. Grunden består af en stor grøn plæne, der er omgivet af grønne nåletræer. Det giver følelsen af at befinde sig i sin helt egen oase, hvor man er fuldkommen ugeneret af udefrakommende. Samtidig giver de smukke høje græsser langs omgivelserne et frodigt og vildtvoksende præg, når man kan fornemme vindens leg med de florlette græsser.
 
Den store naturgrund er også oplagt til afslapning og leg. Uanset om du helst vil nyde solens stråler i en liggestol på terrassen, eller om du vil give dig i kast med leg på plænen. Slut gerne jeres feriedage af med at grille på terrassen og nyde en lækker kold forfriskning.

Gå på opdagelse i de lokale butikker i Søndervig og Hvide Sande

Klegod ligger i smørhullet mellem Søndervig og Hvide Sande. Det er derfor en oplagt mulighed at gå på opdagelse i byernes mange tilbud for både shopping, dagligvareindkøb og aktiviteter, når I residerer i sommerhuset.
 
I sommerhuset kan I også nyde godt af frisk morgenbrød hver dag i jeres sommerferie. I kan nemlig forsyne jer med frisk brød fra bageren i Klegod i hele sommerhalvåret. Og med kun 1000 meter til vandet, så er der også rig mulighed for at bade, slikke sol eller kaste smut i havet under jeres ophold. Alt det, der gør ferien til noget særligt.

Det siger vores gæster om sommerhuset HW1266

D.
sagde , Danmark

Et feriehus hvor der er de ting som der skal være. Vi var 6 personer i huset og det passede fint

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus, på dejlig lukket grund.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:123 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1996

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...