Firestjernet poolhus i Klegod med gåafstand til Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 137, Klegod

- Sommerhusnr.: HW1268
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
3350 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 19
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en familieferie ved Vesterhavet i et lækkert poolhus? Så er sommerhuset på Havklitvej 137 i Klegod lige noget for jer. For med blot 450 meter til vandet og egen pool på 19m2 har i de ultimative betingelser for badesucces på familiens ferie. Her er der plads til 8 personer og jeres hund er også velkommen.

Perfekt til badeferien: Kort afstand til Vesterhavet og egen pool

Når I ferierer i det firestjernede sommerhus i Klegod, har I garanti for daglige dukkerter i vandet. For det kræver blot en kort gåtur, hvis I ønsker at dyppe tæerne i havet. Er havvandet koldt, kan I afslutte badeturen med en tur i sauna.
 
Men selv ikke dårligt vejr kan ødelæge badeferien i dette sommerhus. Den 19m2 store opvarmede pool og det lækre spabad kan nemlig være garant for daglig vandplaskeri for familiens vandhunde. Der er direkte kig fra stuen til poolområdet, så I kan have et øje på familiens mindste, når de slår sig løs i vandet.

Nyd et afbræk fra hverdagen i lyse og rolige rammer

Indretningen i sommerhuset er hyggelig og lever fuldt op til den skandinaviske indretningsstil. Her er der fokus på flotte solide møbler i god kvalitet holdt i den smagfulde nordiske farvepalet af lyse, grå og sorte nuancer. Sommerhuset indeholder 4 gode værelser med hver 2 sengepladser samt 2 badeværelser. Der er derfor ingen grund til at frygte kø på badeværelset om morgenen.
 
De store vinduer i husets gavl inviterer både lys og det omkringliggende vestjyske landskab indenfor. Og det er noget nær umuligt ikke at blive henført af den smukke natur udenfor, hvor det kuperede klitlandskab og de majestætisk knejsende græsser udgør scenariet. Denne udsigt kan også nydes på den store terrasse, der er som skabt til hyggelige stunder med bøffer på grillen eller solbadning.

Besøg feriebyerne Søndervig og Hvide Sande under jeres besøg i Klegod

Når I nyder ferien i Klegod, bør I samtidig benytte jer af den korte afstand fra sommerhuset til feriebyerne Søndervig og Hvide Sande. Her er der masser af oplevelser i vente for både børn og voksne. Blandt andet spændende shoppingmuligheder og aktivitetscentret Beach Bowl, hvor der er timevis af underholdning at hente.  

Det siger vores gæster om sommerhuset HW1268

D.
sagde , Danmark

Velindrettet og velvedligeholdt hus på ugenert grund. Et hus, hvor man føler sig godt tilpas og får ro i krop og sjæl. Lækkert poolområde

D.
sagde , Danmark

Lækkert og ugenert beliggende hus, tæt på stranden. Hyggeligt indrettet.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 2.363
Renoveret / Byggeår:2020 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...