Charmerende firestjernet sommerhus i Klegod tæt ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 155, Klegod

- Sommerhusnr.: HW1269
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Der er for alvor dømt sommerhusvibrationer i denne lille perle af et sommerhus beliggende i Klegod kun 450 meter fra vandet. På adressen Havklitvej 155 er der plads til familien, kæresteparret eller vennerne, der drømmer om en dejlig ferie tæt på vandet i et hus med sauna.

Lys og hyggelig indretning, sauna og sommerhusidyl

Når I træder ind i det hyggelige firestjernede sommerhus i Klegod, bliver I mødt af et lyst og roligt interiør. Indretningen er moderne og smagfuld, men sender alligevel kærlige nostalgiske tanker til fordums tider. For med sine fletmøbler, hvide paneler, indbyggede bænk og brændeovn emmer huset af sommerhusidyl – bare i en moderne og opdateret version, som alle uden tvivl vil føle sig hjemme i.
 
Sommerhuset er indrettet med gode soverum med 6 sengepladser samt et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. De hvide paneler går igen i hele huset og giver en gennemgående hyggelig æstetik, der virker idyllisk og imødekommende.

Perfekt beliggenhed med kun 450 meter til Vesterhavet

Sommerhuset ligger i Klegod kun 450 meter fra vandet. Huset er derfor det oplagte valg for dig, der nyder bølgernes brus og en enestående natur. Beliggenheden giver de optimale muligheder for daglige gåture i det smukke kuperede terræn kombineret med Vesterhavets brusende vinde.
 
Beliggenheden på Havklitvej skaber de ideelle betingelser for en dejlig ferie. Huset er placeret på en blind vej, hvor det putter sig blandt klitterne. I kan derfor nyde jeres feriedage uden at skulle blive generet af gennemkørende trafik.

Nyd sommeren på den ugenerede og overdækkede terrasse

Den lækre terrasse er det naturlige samlingspunkt på de lune sommerdage. Terrassen er sydvendt, og den er både overdækket og har afskærmning til flere sider. I kan derfor nyde feriedagene udenfor, uanset om det regner eller blæser. Det lille gyngestativ på naturgrunden er også garanti for mange timers underholdning til familiens mindste.

Kun 10 minutters kørsel til Søndervig

Beliggenheden på Havklitvej er ideel for udflugter til feriebyen Søndervig. Her kan I besøge aktivitetscentret Beach Bowl, hvor underholdningsmulighederne for børn og barnlige sjæle er top. I centret kan I blandt andet give jer i kast med tennis, minigolf eller bowling.

Det siger vores gæster om sommerhuset HW1269

D.
sagde , Danmark

Super hyggeligt og lyst hus i dejlige omgivelser.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:91 / 2.030
Renoveret / Byggeår:2016 / 1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...