Feriehus til 10 personer med sauna, spa og stor lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Klitsvinget 15, Klegod

- Sommerhusnr.: HW1276
10 pers.
Antal personer
1150 m.
Nærmeste strand
4600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I dette dejlige sommerhus i Klegod er der plads til hele familien. Her er rammerne sat for den perfekte ferie i det vestjyske. Sommerhuset byder blandt andet på sauna og spa samt en stor lukket og delvist overdækket terrasse.

Feriehus med masser af hygge og wellness i spa og sauna

Da sommerhuset har plads til 10 personer, har I mulighed for at nyde ferien med hele familien. Det store køkkenalrum inviterer til hygge og socialt samvær foran feriehusets brændeovn. I stuen er der store gulv-til-loft vinduer, så I får den bedste udsigt til den vestjyske natur.

Når benene skal op, og afslapning er på programmet, kan I med fordel hoppe i sommerhusets dejlige spa. Dernæst kan ”wellness-dagen” afsluttes med en tur i saunaen, hvor I kan læne jer tilbage og nyde ferien i godt selskab.

Sommerhus i smukke omgivelser med stor lukket terrasse

Feriehusets store lukkede terrasse er det perfekte spot til en kop kaffe i morgensolen med udsigt mod Ringkøbing fjord. Terrassen er delvist overdækket, så I stadig kan nyde den friske luft, hvis I trænger til skygge. Da hunden er velkommen i sommerhuset, betyder den lukkede terrasse også, at I ikke skal bekymre jer om, hvor hunden befinder sig. Til børnene er der gynger og rutsjebane i haven.

Mod vest finder I en mindre terrasse, hvor det er perfekt at nyde et aftenmåltid tilberedt på feriehusets grill. Hvis I endnu ikke har oplevet en solnedgang i det vestjyske, skal I ikke lade jer snyde – solnedgange, lækker mad og godt selskab er indbegrebet af ferie!

Nyd ferien midt i smuk natur og tæt på indkøb

Med ferieadresse på Klitsvinget 15 i Klegod er I omgivet af smuk vestjysk natur. Vesterhavet er i gåafstand, hvis en svømmetur skulle friste. Ringkøbing Fjord er også at finde tæt på sommerhuset, hvor der er rig mulighed for en gåtur med hunden.

Hvis I ønsker større indkøb, er der supermarkeder at finde i både Hvide Sande mod syd og Søndervig mod nord. Her finder I også diverse specialbutikker samt caféer og restauranter.  Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116 / 2.082
Renoveret / Byggeår:2016 / 2007

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...