Skønt feriehus til 4 personer med brændeovn og sauna tæt på havet

3
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 118, Klegod

- Sommerhusnr.: HW1278
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
4100 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette dejlige sommerhus i Klegod emmer af den helt rigtige feriestemning og er perfekt til den lille familie. Her kan I nyde socialt samvær foran feriehusets brændeovn, slappe af udenfor på en af sommerhusets solrige terrasser eller varme jer i saunaen. I feriehuset er hundene også velkomne.

Hyggeligt indrettet sommerhus med brændeovn og sauna

Sommerhuset er hyggeligt indrettet, og I vil utvivlsomt samles i feriehusets kombinerede stue-, køkken– og spiseafdeling. Her kan I følge med i madlavning og slappe af med en god kop kaffe eller et godt brætspil, alt sammen på samme tid.

Hvis vestenvinden har vist tænder, og I trænger til at varme jer, er der rig mulighed for at nyde sommerhusets brændeovn i stuen. Derefter kan I bevæge jer videre til sommerhusets dejlige sauna, som inviterer til at læne sig tilbage og nyde ferien.

Sommerhus i naturskønne omgivelser med overdækket terrasse

Sommerhuset i Klegod er placeret på en 2.000 kvadratmeter stor naturgrund. Her er I placeret midt i den skønne vestjyske natur, som kan nydes på feriehuset terrasse. Terrassen er overdækket og vendt mod syd, og I har derfor mulighed for at kravle i skygge, men også nyde solen det meste af dagen.

Hen over eftermiddagen kan I med fordel bevæge jer om på sommerhusets vest-side. Her kan I nyde aftensolen og et godt aftenmåltid tilberedt på sommerhusets grill. Når dagen skal rundes af, er det et ’must’ at se en vestjysk solnedgang – den perfekte afslutning på en god feriedag.

Feriehus nær Vesterhavet og tæt på indkøb

Når I holder ferie på Fladsbjergvej 118, har I rig mulighed for at nyde den vestjyske natur. Fra sommerhusets er Vesterhavet kun 600 meter væk, så der er ikke langt til en skøn gåtur med hunden eller en svømmetur i bølgerne.

Ønsker I at handle i større supermarkeder, er der mulighed for det i Søndervig mod nord og Hvide Sande mod syd. Begge steder finder I også diverse specialbutikker samt caféer og restauranter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2013 / 1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...