Moderne sommerhus i Klegod med stilren indretning

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 30, Klegod

- Sommerhusnr.: HW1281
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I naturskønne Klegod ligger dette rummelige og flot istandsatte sommerhus og venter på jer. Den lyse og stilrene indretning byder jer velkommen, og den skønne delvis overdækkede terrasse vil helt sikkert blive et hit. Samtidig er terrassen også lukket, så I kan undgå bekymringer, når hunden lige skal luftes, eller når børnene gerne vil lege udenfor. 

Lys indretning og åben stue med brændeovn

Dette moderne sommerhus beliggende på Lyngsletten 30 har plads til 5 personer, hvor jeres hund selvfølgelig altid er velkommen. Sommerhuset er velindrettet med lyse trævægge og -lofter, som tilsammen skaber god rummelighed og giver lys. Hjertet af huset er absolut det hyggelige alrum, der ligger i åben forbindelse med det flotte køkken. Køkkenet er veludstyret, så der er god plads til at lave mad til hele familien. Samtidig har sommerhuset en økonomivenlig varmepumpe, så I kan undgå de alt for dyre varmeregninger.
 
Her er et sommerhus, der byder på alt hvad I får brug for, for at kunne få en vellykket og afslappet ferie ved Vesterhavet. Kom hjem efter en frisk gåtur langs stranden, tænd op for brændeovnen og hyg jer med en god film på husets fladskærms-tv. Derudover kan I også vælge at streame en god serie, eller det I har lyst til, via sommerhusets lynhurtige 100/100 MBit bredbåndsforbindelse.

Skøn lukket terrasse hvor I kan slappe af

Sommerhuset har en stor terrasse, hvor alle i familien kan opholde sig. Der er diverse havemøbler og liggestole til de voksne, hvor I roligt kan læne jer tilbage med en øl i hånden. På samme tid kan I holde øje med børnene som frit kan lege i sandkassen, der befinder sig på terrassen.
 
Sommerhusets terrasse er også lukket af, så I kan roligt lade børnene lege uden, at de på egen hånd går på opdagelse i området. Hvis vejret ikke ligefrem skriger grillvejr, er der ingen undskyldning for ikke at grille, da terrassen er delvist overdækket og ligger i god læ for vejr og vind. I haven finder I også et gyngestativ, og sommerhuset er derfor ideelt til børnefamilien, som ønsker en ferie, hvor I kan slappe af.

Naturskøn beliggenhed i Klegod

Udover alle de fantastiske ovennævnte ting befinder sommerhuset sig ikke mere end 800 meter fra den nærmeste strand, og indkøbsmuligheder er 3100 meter væk. I Klegod finder du også lokal bagerbutik som har åbent i sommerhalvåret, og hvis I søger flere gode oplevelser, ligger Søndervig eller Hvide Sande mindre end 10 minutters kørsel væk. Her er det muligt at tage på cafébesøg, kigge i specialbutikker eller handle i større supermarkeder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...