Lækkert sommerhus med spa og sauna i børnevenlige omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Milevej 40, Klegod

- Sommerhusnr.: HW1287
10 pers.
Antal personer
1050 m.
Nærmeste strand
3250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en stille blind vej ligger dette skønne sommerhus på Milevej 40. Sommerhuset med plads til 10 personer og 1 hund er den oplagte feriedestination for 2 familier, der sammen kan nyde en skøn ferie ved Vesterhavet fyldt med masser af afslapning. I sommerhuset er der nemlig både spa og sauna, så I kan få jer lige dén afslapning, I har brug for. Feriehuset ligger på en stor naturgrund og har egen skov, så I har masser af plads og kan virkelig nyde privatlivet i haven og på den store sydvendte terrasse.

Smagfuld indretning – spa og sauna på badeværelse

Der er igen tvivl om, at I straks vil føle jer hjemme i sommerhuset på Milevej 40. Det rummelige og lyse sommerhus er indrettet med flotte og komfortable møbler, som I vil finde jer godt tilpas i på ferien. Sommerhuset er indrettet med 4 soveværelser og 1 hems – et sikkert hit blandt feriens yngste gæster. Soveværelserne er fordelt, så der er 2 i hver ende af sommerhuset. I hver ende er der også et badeværelse ved soveværelserne, så sommerhuset er virkelig oplagt til en ferie for 2 familier.

På det store badeværelse er der også en lille wellness-afdeling, som I helt sikkert vil blive glade for. Det lækre spabad står klar til at forkæle jer med det varme boblende vand, der kan få selv de fladeste batterier ladt op igen. Efterfølgende kan I sætte jer ind i den varme sauna, hvor I kan blive tørret og varmet lidt ekstra igennem. 

Til sjove og hyggelige feriestunder er opholdsstuen med loft til kip det oplagte sted for jer at samles. Her er der masser af plads til alle feriens gæster, og I kan være sammen om at lave mad, spille spil eller se film. Uanset hvilken ferieaktivitet, I giver jer i kast med, sørger brændeovnen for at sætte prikken over i’et for feriestemningen.

Dejlig beliggenhed på naturgrund i børnevenlige omgivelser

Fra stuen kan I træde ud på den store sydvendte terrasse – det bedste sted at tilbringe feriens solrige dage. Havemøbler og liggestole står klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på terrassen, mens solen viser sig fra sin bedste side. Terrassen har også en overdækket krog, der er perfekt, hvis man trænger til lidt tid i skyggen. 

Sommerhuset ligger på en stor grund og har sin egen lille skov bag huset, og det vil hund og børn helt sikkert elske. Her kan de løbe rundt, lege og gå på opdagelser i skoven. I skoven er der også et par liggestole og en bænk, hvor det er oplagt at holde en stille stund for sig selv med en god bog. 

Når dagen så småt går på hæld, kan I finde grillen frem. Steg lækre bøffer og nyd et godt glas vin, mens I i bedste selskab kan nyde de lune aftener på terrassen. Grunden er afskærmet af træer, så I fuldt ud kan nyde privatlivet både i dag- og aftentimerne.

Dejlige naturoplevelser i Klegod

Klegod er en dejligt område på Holmsland Klit, der er præget af masser af skøn natur – den perfekte feriedestination for jer, der elsker at opleve den danske natur. Klegods natur kan I opleve på nærmeste hold på både naturstier og anlagte gå- og cykelstier. Via de anlagte stier kan I også komme til Hvide Sande og Søndervig, der byder på indkøbsmuligheder, butikker og diverse aktiviteter.

Er I på ferie i Klegod, skal I selvfølgelig også en tur til det smukke Vesterhav. Fra sommerhuset på Milevej 40 har I blot 1050 meter til de lange sandstrande og livlige bølger. Vil I tilbringe hele dagen ved stranden, kan I pakke bilen med alt, I har brug for til en dejlig dag på stranden – bilen kan nemlig parkeres på parkeringspladsen ved sidste klitrække. 

Det siger vores gæster om sommerhuset HW1287

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. Skal der satses på andet end tyske turister skal der ske en opgradering af de tv kanaler der tilbydes. Vi kunne udmærket bruge de tyske kanaler men savnede at være opdateret på nyheder fra DR især i en pandami periode. Signalet til DR var meget ustabilt/ikke eksisterendeSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 3.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...