Stort sommerhus med sauna tæt på Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 71B, Klegod

- Sommerhusnr.: HW1296
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at få sænket skuldrene og lade hverdagens jag fordampe? Så tag på ferie i dette dejlige sommerhus på Opstrupsvej 71B i Klegod. Her kan I få jer en skøn ferie i dejlige omgivelser tæt på Vesterhavet. Afslapningen kommer I ikke til at gå på kompromis med – sommerhuset har nemlig en udesauna, hvor I kan blive forkælet med masser af afslapning. I sommerhuset er der plads til op til 6 personer.

Lys og hyggelig indretning 

Sommerhusets lyse og hyggelige indretning sætter rammerne for en ægte sommerhusferie med kvalitetstid og samvær i fokus. I det rummelige feriehus er der god plads til feriens 6 personer, der kan fordele sig på 3 gode soveværelser samt en hems med 2 faste senge og god plads til leg for børnene. I sommerhuset finder I desuden 2 badeværelser, der begge har gulvvarme, så ingen fryser fødderne om morgenen.

Hjertet i feriehuset er opholdsstuen, der er et fantastisk rum, som indbyder til timevis af familiehygge, madlavning, sjove spil, gode film i tv’et eller blot fordybelse i en god bog med den knitrende lyd fra brændeovnen i baggrunden. I åben forbindelse med opholdsstuen ligger køkkenet, hvor feriens mesterkok har alt, der er brug for til feriens mange gode måltider. Opvaskemaskinen klarer naturligvis opvasken for jer.

To sydvendte terrasser, udesauna og gyngestativ til børnene

Sommerhuset har hele 2 terrasser, som I kan nyde de solrige feriedage fra. Med både havemøbler, liggestole og grill til rådighed har I alt, I har brug for, til at nyde de udendørs feriedage fuldt ud. Den ene af terrasserne er lukket og delvist overdækket, mens den anden er åben og ligger i god læ for vestenvinden. 

Til en stund med afslapning kan I finde vej til udesaunaen. Her kan I få slappet fuldstændig af i den dejlige varme, mens I får jeres batterier ladt helt op igen. En tur i saunaen er også oplagt efter en tur ved Vesterhavet.

Feriehuset på Opstrupsvej 71B ligger på en stor naturgrund, hvor I har masser af plads at boltre jer på. Det vil helt sikkert være et hit blandt feriens yngste gæster – og det vil gyngestativet uden tvivl også, hvor de kan få sus i maven dagen lang. 

Besøg det altid skønne Vesterhav

Stranden og Vesterhavet ligger kun en kort vandretur på blot 700 meter fra sommerhuset. Det er nemt for jer at nå hertil, og det tager jer kun få minutter. Dermed går det hurtigt, når I trænger til at tage en forfriskende dukkert på de varme sommerdage eller til at sidde på en klittop og nyde en smuk solnedgang. 

Vesterhavet er ikke kun et besøg værd for vandhundene. Ved Vesterhavet er der både smukke klitter og lange smukke sandstrande, som I kan nyde mange gåture langs – det er ren terapi for sjælen på alle tider af året. 

Til sommerhuset har I 4 cykler til rådighed, som I kan benytte på jeres ferie. Her er det oplagt at cykle en tur rundt i det skønne område, som Klegod er. I kan også cykle en tur til enten Hvide Sande eller Søndervig, som er to dejlige byer, der ligger inden for rimelig afstand og byder på mange gode ferieoplevelser. 

Det siger vores gæster om sommerhuset HW1296

D.
sagde , Danmark

Velfungerende,og god til prisenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.240
Renoveret / Byggeår:2020 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, gynge, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...