Velholdt træferiehus med delvist overdækket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 366, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0046
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus i Søndervig er beliggende på Nordsøvej 366 med plads til 5 personer er lige noget for jer, som gerne vil bo i et rigtigt hyggeligt, autentisk sommerhus tæt ved vandet og alligevel masser af læ og privatliv på terrassen. Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund, hvor I forbindelse hermed kan nyde den dejlige omkringliggende natur.

Træhus med ægte feriestemning og brændeovn

Hjertet i dette charmerende træhus er helt klart det åbne køkkenalrum. Her finder I et super fint, velfungerende køkken med spisepladsen lige ved.  Opholdsstuen er udstyret med gode møbler, TV og brændeovn. Sommerhuset passer perfekt til en hyggelig ferie for hele familien, hele året rundt, og uanset vejret udenfor. Feriehuset er udstyret med en brændeovn, så I på det køligere feriedage har mulighed for igen at få varmen.

Her er der lagt op til masser af hygge og nærvær, med tid til at fordybe sig i hinanden. Tag en god spilleturnering sammen med ungerne eller tag vinen med ned i sofaen og slap af foran brændeovnen imens i læser en god krimi eller ser en god film sammen.

Soverummene er også godt indrettet med gode, behagelige senge. Der er også et godt badeværelse til, med bruser, toilet og håndklædetørrer, så I sikres tørre håndklæder under hele opholdet.

Efter en forfriskende dukkert i Vesterhavet, kan I skynde jer hjem i den varme sauna, som medvirker til absolut afslapning og ro i kroppen. Når alle muskler og led gennemvarmes, så skaber det en behagelig velvære og ro i kroppen.

Hyggelige grillaftener på den delvist overdækkede terrasse

Feriehuset har en dejlig og delvist overdækket terrasse, som forlænger jeres sommeraftener på terrassen. Her kan I sidde uforstyrret og bare koble af og nyde den skønne natur, som ligger omkring feriehuset, der er med til at danne rammerne for den absolutte feriestemning ved Vesterhavet. Der hører naturligvis liggestole og havemøbler til huset. I kan også tænde op i grillen, tilberede et skønt feriemåltid og nyde en god middag med familien.

Tæt på den populære badeby Søndervig

Sommerhuset på Nordsøvej 366 ligger midt i et imponerende klitlandskab og bare en kort køretur fra sommerhuset finder I den populære badeby Søndervig, som byder på sjove aktiviteter, gode restauranter og spændende butikker, med masser af mulighed for at underholde alle mand. Søndervig har også gode adgangsforhold til stranden, hvor I nemt kan køre med kørestol, barnevogn eller trækvognen, næsten helt ned til vandkanten. 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0046

DE
D.
sagde , Deutschland

Insbesondere der Wohnbereich hat uns sehr gut gefallen. Geschmackvoll im dänischen Stil mit vielen, kleinen liebevollen Details.
Zudem hat uns die Lage des Hauses direkt in den Dünen unweit vom Strand beeindruckt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, mit viel Platz für jeden einzelnen Gast. Alles vorhanden was man für einen Urlaub benötigt. Einzig und allein fehlte uns eine Geschirrspülmaschine, wäre schön wenn die einmal nachgerüstet werden könnte.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Preis-/Leistungsverhältnis ist insgesamt i.O., die Nähe zum Strand und die etwas abgelegene Lage sind super.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.290
Renoveret / Byggeår:2002 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...