Hyggeligt feriehus til 4 personer med vaskemaskine

3
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 67, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0056
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette mindre, men praktisk indrettede feriehus ligger på en 2.000 m2 stor naturgrund på Sand Holmsvej nord for Søndervig. Huset er godt indrettet til en mindre familie, der gerne vil holde ferie i et godt og pænt feriehus i naturskønne omgivelser.

Skab gode minder i et hyggeligt feriehus

Indvendigt er feriehuset pænt og velholdt og indrettet med gode møbler. I huset finder du ét værelse med dobbeltseng og ét værelse med med 2 enkeltsenge. Den perfekte ramme for en dejlig ferie for familien på 4.

Nyd sommersolen på dejlige terrasse

Huset har desuden en dejlig terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Uanset om du sidder på terrassen eller indenfor i stuen, så har du en dejlig udsigt over et flot, naturskønt klitlandskab, der strækker sig så langt øjet rækker. Her kan du virkelig finde ro til krop og sjæl. I stuen er der brændeovn, som sørger for hygge og varme på kølige dage. Huset er derfor perfekt til ferie året rundt og uanset vejr og vind.

Tag på tur i de naturskønne omgivelser

Fra huset er der ca. 250 meter til en dejlig badestrand. Her kan du gå lange ture og få masser af frisk luft. Søndervigs bymidte ligger bare 1,5 km fra huset. Her finder du supermarked, butikker og flere gode restauranter og aktiviter. Alt i alt et hyggeligt feriehus, hvor du virkelig kan føle dig godt tilpas og komme helt ned i gear.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0056

D.
sagde , Danmark

Det var et dejlig feriehus der manglet ingen ting.

D.
sagde , Danmark

Et dejligt ,hyggeligt lille hus til en dejlig ferie med hund.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2007 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...