Hyggeligt feriehus til 4 personer med vaskemaskine

3
icon
icon
icon
Sand Holms Vej 67, Søndervig - Søg på husnr. i0056

Dette mindre, men praktisk indrettede feriehus ligger på en 2.000 m2 stor naturgrund på Sand Holmsvej nord for Søndervig. Huset er godt indrettet til en mindre familie, der gerne vil holde ferie i et godt og pænt feriehus i naturskønne omgivelser.

Skab gode minder i et hyggeligt feriehus

Indvendigt er feriehuset pænt og velholdt og indrettet med gode møbler. I huset finder du ét værelse med dobbeltseng og ét værelse med med 2 enkeltsenge. Den perfekte ramme for en dejlig ferie for familien på 4.

Nyd sommersolen på dejlige terrasse

Huset har desuden en dejlig terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Uanset om du sidder på terrassen eller indenfor i stuen, så har du en dejlig udsigt over et flot, naturskønt klitlandskab, der strækker sig så langt øjet rækker. Her kan du virkelig finde ro til krop og sjæl. I stuen er der brændeovn, som sørger for hygge og varme på kølige dage. Huset er derfor perfekt til ferie året rundt og uanset vejr og vind.

Tag på tur i de naturskønne omgivelser

Fra huset er der ca. 250 meter til en dejlig badestrand. Her kan du gå lange ture og få masser af frisk luft. Søndervigs bymidte ligger bare 1,5 km fra huset. Her finder du supermarked, butikker og flere gode restauranter og aktiviter. Alt i alt et hyggeligt feriehus, hvor du virkelig kan føle dig godt tilpas og komme helt ned i gear.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2007 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...