Flot og moderne feriehus med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 48, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0120
Gæsterne siger: icon icon

Helt ud til sidste klitrække finder du Marehalmen. Et skønt feriehusområde, der snor sig mellem træer, hede og klitter. Her finder du også dette skønne feriehus med plads til 6 personer. Huset er indrettet med fokus på kvalitet og komfort og har 3 gode soverum. Et ideelt hus for børnefamilien.

Hop en tur i spabadet eller saunaen og nyd varmen

Huset er utroligt lækkert indrettet med fokus på komfort og gode møbler. Køkken, spiserum og stue er samlet i ét, så du og familien kan være samlet og hygge jer over god mad, et spil eller måske en god bog. Huset har et dejligt, flot badeværelse med spabad og sauna, hvor du rigtig kan slappe af og komme ned i gear. Derudover er der et gæstetoilet, som er er et plus, hvis I er en stor familie. Begge badeværelser har selvfølgelig gulvvarme.

Mærk Vesterhavet

Huset ligger i et flot, uberørt naturområde. Turen fra huset og ned til vandet går gennem et flot klitlandskab; naturens eget værn mod det brusende Vesterhav. Uanset årstid er området noget helt særligt. Det er perfekt til lange gåture, hygge på terrassen eller cykelture på naturstierne. Er du til shopping, hæsblæsende aktiviteter eller god mad, så byder de omkringliggende byer Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing på mange muligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0120

D.
sagde , Sønderborg

Dejligt hus.Kommer gerne igen.Dejlig natur omkring huset.Terasser ligger perfekt.Vi er vilde med Vesterhavet og dens natur.aa

D.
sagde , Holstebro

Fint hus hvor pladsen var optimalt udnyttet. Der var dog meget lydt i huset, så det var svært at være de 6 personer der er senge pladser til.
Ellers et flot, fint og godt sommerhus der er rigtig hyggeligt.

D.
sagde , Roslev

Lækkert hus, med særdeles god og hyggelig indretning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.361
Renoveret / Byggeår:2015 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...