Flot feriehus til 10 personer ved Søndervig

2.5
icon
icon
icon

Hafavej 141, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0133
10 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Vil I gerne holde ferie i et dejligt sommerhus i Danmark, tæt ved Vesterhavet og en dejlig badestrand? Det er netop, hvad dette gedigne feriehus til 10 personer kan tilbyde. Huset ligger mellem hav og fjord og bare 250 meter fra en rigtig lækker strand, hvor I kan bade, samle sten og gå lange ture.

Feriehus til 10 personer med komfortabel og enkel indretning

Alrummet er husets omdrejningspunkt. Her er hjertet, hvor I kan samles og nyde hinandens nærvær. Indretningen er klassisk og let. De lyse vægge og lette lofter skaber ro og en god atmosfære i rummet. En perfekt ramme om en dejlig ferie med familien – på alle tider af året.

Her er der plads til hygge, brætspil og kvalitetstid med familien og venner og rum afslapning med en god bog eller dagens avis. Her, i den friske luft og flotte natur, kan I slippe hverdagens opgaver og få ny energi.

Nyd de lune sommeraftener på terrasen

Feriehuset har en dejlig, overdækket terrasse, som er helt oplagt til lune sommeraftener i godt selskab og med god mad på grillen. Huset har både gynge og sandkasse til familiens mindste. Søndervig, som ligger nogle få minutters kørsel fra huset, tilbyder desuden en masse spændende aktiviteter og gode butikker for hele familien.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...