Ferie tæt ved Vesterhavet i flot feriehus med havkig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fortunavej 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0142
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et sommerhus fra 70’erne kan noget helt særligt. Det har en sjæl og et arkitektonisk udtryk, som emmer af tidløs kvalitet og feriestemning. Feriehuset på Fortunavej 7 er ingen undtagelse. Tværtimod. Det flotte feriehus er flot moderniseret, så det fremstår både lyst og indbydende.

Utrolig flot beliggenhed tæt ved Vesterhavet og med havkig

Feriehuset er renoveret med omtanke for det naturskønne område, som det er en del af. Den flotte, sortmalede facade smelter smukt i med det omkringliggende landskab. Fra den afskærmede terrasse, kan I sidde uforstyrret og nyde udsigten til det marehalmsklædte landskab og fra grunden har I også havkig. Perfekt til en lækker frokost eller leg i det fri.

Bare 100 meter fra huset ligger det brusende Vesterhav. Her kan I opleve store bølger med hvide skumtoppe og den salte duft af sommer, når solen står højt på himlen. Et sandt ferieparadis hele året rundt.

Masser af aktiviteter i gåafstand

Huset er indrettet med 3, lyse soverum og har plads til 6 personer. I er også velkomne til at tage familiens hund med. Huset ligger i kort gåafstand til Søndervig, hvor der er gode indkøbsmuligheder, sjove aktiviteter, lækre spisesteder og masser af spændende butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0142

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, etwas erhöht gelegenes Ferienhaus mit Nähe zum Ort und Strand.
Aufgrund der Lage, für Familien mit Kleinkindern nur bedingt geeignet.
Die Wohnlandschaft (Couch) schon etwas durchgessen, ansonsten alles okay.
Das Doppelbett im großen Schlafzimmer sehr gut!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegenes, typisches dänisches Ferienhaus auf gehobenem Niveau.
Bestens geeignet für Badeferien (aufgrund der unmittelbaren Nähe zum wunderschönen Strand), aber auch für Herbst u. Winter, gute Heizmöglichkeit u. „Bollerofen“…
Am besten geeignet für ein Paar (Masterbedroom) mit Kindern. Die anderen Schlafzimmer sind eher eng u. für Kinder u./o. Heranwachsende geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattet, gemütliches Ferienhaus. Für 4 Personen optimal. Sehr schöne erhöhte Lage. Einkauf und Strand innerhalb 10 min (wenn es hoch kommt) gut zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.359
Renoveret / Byggeår:2011 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...