Dejligt feriehus i første klitrække til Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Fortunavej 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0142
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et sommerhus fra 70’erne kan noget helt særligt. Det har en sjæl og et arkitektonisk udtryk, som emmer af tidløs kvalitet og feriestemning. Feriehuset på Fortunavej 7 er ingen undtagelse. Tværtimod. Det flotte feriehus er flot moderniseret (2011), så det fremstår både lyst og indbydende. Huset har med sine 105 kvm plads til 6 personer. I er også velkomne til at tage familiens hund med. Et af husets absolutte highlights er dets fremragende beliggenhed i første klirække. Med kun 50 meter til Vesterhavet, er det oplagt at gå mange ture her på ferien.

Utrolig flot beliggenhed tæt ved Vesterhavet og med havkig

Feriehuset er renoveret i 2011 med omtanke for det naturskønne område, som det er en del af. Den flotte, sortmalede facade smelter smukt i med det omkringliggende landskab. Fra den afskærmede terrasse, kan I sidde uforstyrret og nyde udsigten til det marehalmsklædte landskab og fra grunden har I også havkig. Perfekt til en lækker frokost eller leg i det fri. Eller blot ren afslapning og nydelse af frihed. 

Huset er indrettet med 3 lyse soverum og har plads til 6 personer. Alle soveværelser har dobbeltsenge og i master bedroom findes der en skøn, ny seng, så I vågner op friske og veludhvilede på ferien, klar til at opleve nye eventyr. Der er 2 badeværelser i sommerhuset, så I undgår kø ved morgenrutinen. 

Der er desuden både opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine i sommerhuset, så I slipper for de praktiske gøremål på ferien. Så der er mulighed for at rigtig komme helt ned i gear og få slappet af. På køligere dage sørger brændeovnen for hyggelig sommerhusstemning og varme. 

Masser af aktiviteter i gåafstand

Bare 50 meter fra huset ligger det brusende Vesterhav. Her kan I opleve store bølger med hvide skumtoppe og den salte duft af sommer, når solen står højt på himlen. Et sandt ferieparadis hele året rundt. Huset ligger i kort gåafstand til badebyen Søndervig, der er kendt for at være meget livlig om sommeren med musik arrangementer, loppemarkeder osv. Her er gode indkøbsmuligheder, sjove aktiviteter, lækre spisesteder og masser af spændende butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0142

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist perfekt für kleine Familien und Dänemark-Liebhaber.
Es liegt direkt in den Dünen und durch die vielen eingearbeiteten großen Fenster hat man einen großartigen Blick nach draußen und in die Dünen raus. Es gibt zwei Bäder und drei Schlafzimmer, für mehr Flexibilität und mehr Privatsphäre. Außerdem gibt es in den Bädern Fußbodenheizung. Schränke in den Schlafzimmern bieten viel Platz für Stauraum. Die Topper sind für meinen Geschmack etwas zu weich, in den Betten kann man jedoch gut schlafen. Die Küche ist perfekt ausgestattet und es macht Spaß dort zu kochen. Das Sofa bietet genug Platz um gemütlich mit vier Leuten drauf zu entspannen. Der Fernseher ist ein Smart- TV und Film und Fernsehen kann grenzenlos genutzt werden.
Ich würde mir eine Gebrauchsanweisung für den Kamin und das Zeranfeld wünschen, dies hat auf Anhieb nicht ganz funktioniert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes teilweise modernisiertes Ferienhaus mit sehr nahen Strandlage. Die kleine Bank lässt dich die Aussicht genießen…

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, top ausgestattet. Spielzeug hätten wir gar nicht mitnehmen brauchen ;). Die kleine Bank auf der Erhöhung war unser kleines Highlight.
Strand, Spielplatz und Ort sind schnell und fußläufig erreichbar. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden dieses Haus immer wieder gerne buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.359
Renoveret / Byggeår:2011 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...