Pænt og velholdt 4-personers feriehus i Søndervig

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 245, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0174
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej syd for Søndervig finder du dette pæne og velholdte træferiehus. Huset er indrettet til fire personer og er et godt valg for en mindre børnefamilie. Huset ligger i et roligt og naturskønt område, som har utroligt meget at byde på hele året rundt.

Sjove aktiviteter i Søndervig for hele familien

Søndervig er en by med mange aktiviteter for hele familien. Selv når vejret ikke er til en tur i bølgerne, er her altid noget at give sig til. Uanset set om I er til aktiviter ude eller inde. Her finder I bl.a. Sandskulpturfestivalen, bowling, segways, masser af spændende butikker og gode restauranter.

Feriehus til 4 personer

Huset er med sine 2 soverum indrettet til 4 personer. Her finder du en dobbeltseng og 2 etagesenge. Huset er derfor helt ideelt til en mindre børnefamilie. Feriehusets indretning er holdt i en lys, varm nuaunce. Det skaber en åben og let atmosfære i huset, som indbyder til afslapning og nærvær med familien. Indretningen byder desuden på små hyggekroge med udsigt til den flotte natur udenfor.

Dejligt uderum

På varme dage er det oplagt at trække fra huset og ud i haven. Huset ligger i læ fra buske og små træer, og I kan derfor sidde i ro og fred. Foran huset er en lille plæne, hvor der er plads til leg for børnene. Huset ligger desuden bare 500 meter fra Vesterhavet og en god badestrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0174

D.
sagde , Odder

Det er et godt sommerhus at opholde sig i.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:79 / 1.313
Byggeår:1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tæppe i stue, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...