Dejligt sommerhus til 6 personer ved Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 472, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0193
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 472, lidt syd for Søndervig, finder I dette hyggeligt indrettede sommerhus til 6 personer og 1 hund. Huset har en skøn, stor og lukket terrasse hvor I kan nyde solen og den friske havluft.

Kun 450 meter til det brusende Vesterhav

Sommerhuset ligger kun 450 meter fra stranden og Vesterhavet. En kort gåtur og I kan tilbringe nogle skønne dage og lange sommeraftener på den kilometerlange sandstrand. Skulle vejret pludselig slå om, er I hurtigt ‘hjemme’ og foran brændeovnen igen.

Huset har med sine to soverum plads til 6 personer. Det er dermed et godt valg for en større børnefamilie, der gerne vil holde ferie i et godt, gedigent feriehus tæt ved det brusende Vesterhav. Huset er dejligt lyst og indbydende indrettet. De flotte, lyse trævægge skaber en rigtig hygelige atmosfære, der passer utroligt godt til huset. Her er der lagt op til en ferie med masser af nærvær og afslapning.

Dejlig, lukket terrasse

Har I hund med, vil I elske den dejlige træterrasse. Den er nemlig både afskærmet og lukket. Her kan I nyde den naturskønne udsigt og lyden af fuglekvidder, mens børnene leger på terrassen, ved gyngerne eller i sandkassen.
Ny i 2020 er den åbne terrasse mod syd. Den perfekte placering for sol dagen rundt, så I kan nyde solen i husets liggestole med en god bog i hånden.
Selvom denne terrasse er åben er den stadig afskærmet, så man kan ligge i ro og fred.

Den perfekte sommerferie ved Vesterhavet

Huset ligger bare 450 meter fra vandet og i kort afstand til Søndervig by. Det betyder, at I kan holde ferie i et naturskønt område, som samtidig har masser af opleveser at byde på for hele familien. Her har I mulighed for at gå lange ture i den flotte natur eller tage på tur til Søndervig, som er en dejlig ferieby med et kæmpe udvalg af shopping, underholdning og spisesteder – samt en helt unik atmosfære.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0193

D.
sagde , Kolding

Dejligt hus

D.
sagde , Danmark

Perfekt (lille fryser)

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus som er godt indrettet.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 2.800
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...