Dejligt feriehus med pool og aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Krattet 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0207
14 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset indbyder ikke alene til hygge og samvær, men også til sjov og leg for hele familien. Der er nemlig både et pool- og et aktivitetsrum, hvor der er mange timers underholdning for både store og små. Der er også en dejlig plænegrund og terrasse, så ferien også kan nydes udenfor.

Gennemrenoveret feriehus med aktivitetsrum

Feriehuset er blevet totalt renoveret, så det er indbydende og moderne.

I det flotte åbne køkken er der plads til fælles madlavning og spisning. Og her har du både to ovne og to opvaskemaskiner, så både madlavning og oprydning går som en leg.

Der er lavet et aktivitetsrum med billardbord, hvor der kan hygges om aftenerne – noget især de større børn sætter pris på.

Udenfor er der plads til leg og boldspil på plænegrunden. Og på terrassen kan du rigtig slappe af i liggestolen eller med en hyggelig grillaften.

Dejligt poolmråde med spabad og sauna

Husets pool er 16 m2 stort og byder på timevis af underholdning for både børn og voksne. Børnene vil elske at plaske rundt i vandet og for den aktive voksne, er der plads til at svømme et par baner, inden børnene hopper i vandet.

Fra spiseområdet er der udgang til husets poolområde, så du kan sidde ved spisebordet og holde øje med poolområdet.

Med poolen er du samtidig ikke afhæng af vejret. Ved poolen er der altid solskin og varmt. Og der er desuden et dejligt stort spabad, som er helt oplagt at hoppe i efter en lang dag ude i den friske luft.

Poolen opvarmes ved hjælp af en varmepumpe, der hjælper med at holde opvarmningsomkostningerne nede.

Dejligt feriehusområde

Feriehuset ligger i et dejligt område, som har meget at byde på hele året rundt. Uanset om du er til fisketure, shopping eller lange gåture i naturen. Huset ligger desuden tæt på Søndervig og en lille køretur fra Hvide Sande eller Ringkøbing.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0207

D.
sagde , Danmark

Et godt og funktionel sommerhus som vi anbefaler

D.
sagde , Aarup

Super god indretning af huset – lækker pool og spa. Ekstra perfekt med legerum til børn og voksne – specielt bordtennis og billard.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:227 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...