Flot luksussommerhus midt i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sletten 18, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0257
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den populære badeby Søndervig finder du dette fantastiske luksussommerhus til 6 personer. Huset ligger på Sletten, midt i det pulserende ferieliv og bare 250 meter fra Vesterhavets brusende bølger. Huset er for dig, som vil have det bedste, når du holder ferie.

Luksus og forkælelse midt i Søndervig til 6 personer

Når du træder ind i sommerhuset, fornemmer du med det samme, at der her er tænkt over de små detaljer. Her er man ikke gået kompromis med materialer eller indretning. Huset byder på moderne udstyr, gode møbler og en flot og indbydende indretning.

Husets omdrejningspunkt er det store opholdsrum. Her er køkken og stue smeltet sammen som ét stort rum, hvor familien kan være samlet. Her er der højt til loftet og et fantastisk lysindfald fra huset mange vinduer. Selvom stilen er stringent, så skaber kombinationen af lyst og mørkt varme og nærvær i indretningen. En perfekt ramme om en god ferie ved vandet. Huset er indrettet med to dejlige soverum og en stor hems. Udover at fungere som ekstra soverum giver hemsen børnene et godt rum, som de vil elske at lege i. Fra hemsen er der udsigt over hele stuen. Så selvom I ikke er sammen, så skabes der er følelse af samhørighed.

Nyd sommeren på terrassen

På varme dage kan I åbne dørene til husets terrasse. Det er her – i de små udeoaser, at sommerlivet leves. Med en god bog, vin i glasset og lækker mad. Når aftensolen er gået ned, har I mulighed for at trække ind i den overdækkede terrasse, som er indrettet med behagelige loungemøbler.

Fang feriestemningen i Søndervig

Søndervig har i mange år været en populære ferieby. Det skyldes dels byens fantastiske beliggenhed mellem hav og fjord og dels de mange muligheder, som byen har at byde på. Stranden ved Søndervig kaldes i folkemunde Danmarks bedste badestrand og er bestemt et besøg værd. Også udenfor sommersæsonen. Her indbyder vandet og stranden til lange gåture i den flotte natur. Søndervig har desuden et bredt udvalg af spændende forretninger, lækre spisesteder og selvfølgelig en masse aktiviteter for store og små.

Læs mere om luksus sommerhus Søndervig

Det siger vores gæster om sommerhuset i0257

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut und auch die Ausstattung war gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus in toller Lage

DE
D.
sagde , Detmold

Sehr schönes Haus mit allem was es braucht. Zentral aber dennoch ruhig gelegen. Wir hatten eine sehr schöne Zeit und haben uns rundum sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 400
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...