Stort 8-personers poolhus tæt på Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 42, Søndervig - Søg på husnr. i0259

På Nordsøvej lige syd for Søndervig finder du dette store poolhus til 8 personer. Huset er ideelt for jer, som ikke vil være afhængige af vejret. Her har I altid mulighed for at hoppe i vandet i husets pool. Huset ligger desuden i et attraktivt ferieområde med mange sjove aktiviteter.

Hop i poolen morgen, middag og aften

Ferie ved Vesterhavet er noget helt særligt. Her kan du få sand mellem tæerne og slappe af i den smukke natur. Men det danske sommervejr er af og til lunefuldt og indbyder ikke altid til solbadning ved vandet. Med dette sommerhus er I ikke afhængige af vejret. Her er der altid mulighed for at hoppe i vandet i den 16 m2 store pool. Ungerne vil elske at plaske rundt i vandet, og I er sikret timevis af underholdning for hele familien. Poolen bliver opvarmet med en energivenlig varmepumpe, hvilket betyder et mindre forbrug. Huset har desuden både sauna og spabad.

Poolhus til 8 personer og 2 hunde

Feriehuset er med sine 200 m2 og 4 soverum godt indrettet til 8 personer. Indretningen er pæn og hyggelig med gode gedigne møbler og masser af lys fra de mange vinduer. Husets køkken ligger i åben forbindelse med stuen, så der er plads til samvær og nærvær. Ferie handler om at slappe af. Huset har derfor både vaskemaskine, tørretumler og opvaskemaskine, så ferien bliver så komfortabel for dig som mulig. I sommermånederne kan I nyde udelivet på husets terrasse, som er omkranset af en dejlig, stor plænegrund med gynge og sandkasse.

Sjove aktiviteter for hele familien

Udover en utrolig smuk natur, som indbyder til lange gå- eller cykelture så byder Søndervig på mange oplevelser for hele familien. Her finder I bowling, badeland, fitnesscenter, butikker og mange lækre spisesteder. Der er noget for enhver smag og for både børn og voksne.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2004 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...