Central ferielejlighed i Søndervig tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 229 107H, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6006
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Leder I efter et feriehus, der ligger tæt på stranden og de nærmeste butikker? Så er lejligheden på Lodbergsvej 229 107H lige noget for dig. Her kan I tilbringe jeres parferie centralt placeret og have stranden og det brusende Vesterhav tæt på jeres feriehus. I alt kan 4 personer tilbringe deres ferie i denne 50 m2 store lejlighed.

Lille lejlighed renoveret i 2020 med ekstra sovesofa

Lejligheden blev renoveret i 2020 og rummer op til 4 personer. Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af en lys gang, der fører til soveværelse, badeværelse og stue. Lejlighedens hjerte er stuen, som kombinerer køkkenet, stuen og spiseområdet. Her kan I planlægge jeres ferieaktiviteter sammen, komme til hægterne efter en lang, begivenhedsrig dag eller streame jeres yndlingsfilm sammen via Chromecast. Der er opvaskemaskine i ferielejligheden, så du ikke behøver at spørge dig selv, hvem der skal vaske op om aftenen.

Hvis I ankommer 4 personer, kan 2 personer sove i soveværelset, som er udstyret med en dobbeltseng, mens de to andre kan slå lejr i stuen på sovesofaen.

Overdækket terrasse med gasgrill

Fra stuen er der adgang til den overdækkede, sydvendte terrasse. Den overdækkede terrasse er perfekt til at nyde solens stråler ved middagstid og om eftermiddagen eller bare til at få lidt frisk luft på regnvejrsdage. Terrassen har havemøbler og en gasgrill, så du kan afslutte en begivenhedsrig og spændende dag med en lækker og hyggelig grill.

Direkte i Søndervig og kun 250 meter fra stranden

Med en ferieadresse på Lodbergsvej 229 107H, har du det perfekte udgangspunkt for en ferie med masser af udstrakte strandture. Feriehuset er centralt beliggende i Søndervig med kun ca. 250 meter til de lange vestjyske strande. Det brusende Vesterhav er et højdepunkt på enhver ferie i Danmark og et must-see, uanset vejr og årstid. Søndervig byder på en række caféer, restauranter og butikker, så du er godt dækket ind.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:50 / 50
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...