Kvalitetshus med poolbord i yderste klitrække

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 378, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6011
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et lækkert kvalitetshus i sten og med stråtag fra 2014 beliggende i yderste klitrække i Søndervig. Her er der god plads til 6 personer og hygge- og afslapningsmuligheder for hele familien. Huset er smagfuldt og godt indrettet, og det har et aktivitetsrum med poolbord og en ekstra fladskærm.

Et lækkert kvalitetshus beliggende i yderste klitrække i Søndervig

Et flot arkitekttegnet kvalitetshus bygget i 2014. Alle materialer er af høj kvalitet, både indvendigt og udvendigt. Der er gode og store vinduespartier mod vest, hvor den smukke udsigt kan nydes. Huset er velisoleret og har et energibesparende jordvarmesystem, så du får lavere energiomkostninger. Gulvene er praktiske, flotte og nemme at holde rene. Et skønt hus for familien, som ønsker kvalitet og nærhed til Vesterhavet.

Huset er udstyret med et aktivitetsrum med poolbord

Der er mulighed for mangeartede aktiviteter i dette dejlige feriehus. Familien kan hygge sig i stuen ved måltiderne eller i sofamøblerne foran fjernsynet. Ønsker man at være aktiv og holde konkurrencegenet ved lige, er der et pool- og billardbord i husets aktivitetsrum, hvor der også en ekstra fladskærm, som kan benyttes som TV, eller hvis børnene har medbragt deres spillekonsol hjemmefra. Ønsker børnene helt ro til leg, er der en hems i huset, som er velegnet til dette.

Bo midt i den skønne natur med både børn og hund

Søndervig er en charmerende ferie og badeby hele året rundt. Der er gode restauranter og indkøbsmuligheder, og så er Vesterhavet nærmeste nabo. Her kan familien komme helt væk fra hverdagens stress og jag og nyde traveture langs stranden. I Søndervig er der også en god 27 hullers helårs golfbane.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6011

D.
sagde , Hasselager

Dejligt hus hvor der ikke mangler noget. God beliggenhed. Lyst og rummelig. Kommer gerne tilbage en dag.Skønt med klitterne ved huset. Måske ikke lige for gangbesværede at gå over de høje klitter. Men ellers dejligt med Vesterhavet tæt på.

D.
sagde , Danmark

Det er et rigtig dejligt hus. Har ingen forslag til forbedringer.Vi var yderst tilfredse med huset. Især beliggenheden.

D.
sagde , Hirtshals

Et meget spændende og godt indrettet feriehus, med god beliggenhed, god plads og flere terrasser, hvor man altid vil kunne finde le.En god, fredelig placering midt i klitterne.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.400
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...