Kvalitetshus med poolbord i yderste klitrække

5
5698
Nordsøvej 378, Søndervig - Søg på husnr. i6011

Et lækkert kvalitetshus i sten og med stråtag fra 2014 beliggende i yderste klitrække i Søndervig. Her er der god plads til 6 personer og hygge- og afslapningsmuligheder for hele familien. Huset er smagfuldt og godt indrettet, og det har et aktivitetsrum med poolbord og en ekstra fladskærm.

Et lækkert kvalitetshus beliggende i yderste klitrække i Søndervig

Et flot arkitekttegnet kvalitetshus bygget i 2014. Alle materialer er af høj kvalitet, både indvendigt og udvendigt. Der er gode og store vinduespartier mod vest, hvor den smukke udsigt kan nydes. Huset er velisoleret og har et energibesparende jordvarmesystem, så du får lavere energiomkostninger. Gulvene er praktiske, flotte og nemme at holde rene. Et skønt hus for familien, som ønsker kvalitet og nærhed til Vesterhavet.

Huset er udstyret med et aktivitetsrum med poolbord

Der er mulighed for mangeartede aktiviteter i dette dejlige feriehus. Familien kan hygge sig i stuen ved måltiderne eller i sofamøblerne foran fjernsynet. Ønsker man at være aktiv og holde konkurrencegenet ved lige, er der et pool- og billardbord i husets aktivitetsrum, hvor der også en ekstra fladskærm, som kan benyttes som TV, eller hvis børnene har medbragt deres spillekonsol hjemmefra. Ønsker børnene helt ro til leg, er der en hems i huset, som er velegnet til dette.

Bo midt i den skønne natur med både børn og hund

Søndervig er en charmerende ferie og badeby hele året rundt. Der er gode restauranter og indkøbsmuligheder, og så er Vesterhavet nærmeste nabo. Her kan familien komme helt væk fra hverdagens stress og jag og nyde traveture langs stranden. I Søndervig er der også en god 27 hullers helårs golfbane.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.400
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...