Luksushus med en lækker sauna i et smukt landskab

5
icon
icon
icon
icon
icon
4988
Jolanthavej 8B, Søndervig - Søg på husnr. i6020

Et flot luksushus bygget i 2015 i et smukt landskab tæt på Søndervig og Vesterhavet. Huset har god plads til 6 personer, 2 gode badeværelser og en lækker sauna. Huset er opført i eksklusive materialer såsom mursten og stråtag. Derudover er det smagfuldt indrettet og har en skøn beliggenhed.

Et charmerende luksushus midt i et smukt lyngklædt landskab

Huset er beliggende på en kuperet klitgrund i Søndervig kun et par minutters gang fra Vesterhavet. Huset har al tænkelig komfort, bl.a. 3 gode værelser, 2 badeværelser og 1 stor terrasse rundt mod syd, som er helt lukket.

I hele huset er der praktiske gulve med gulvvarme, som giver en behagelig jævn opvarmning. Og da gulvene opvarmes gennem varmepumpen, holdes disse omkostninger på et rimeligt niveau. Dertil giver den flotte brændeovnsindsats også både varme og dejlige beroligende flammer, som familien helt sikkert vil nyde efter lange traveture ved stranden.

Nyd husets hjørnespa og den skønne sauna med lækre saunabænke

Både børn og voksne vil nyde husets faciliteter. Især skal den lækre sauna fremhæves, da der her er kælet ekstra for detaljerne med de flotte og eksklusive saunabænke. Der er et stort fladskærms-TV i stuen, og på et af værelserne er der monteret et mindre et. Udenfor er den lukkede terrasse populær for hele familien og især for familiens hund. Fra både hus og terrasse er der en flot udsigt over det varierede og kuperede klitlandskab.

Der er så mange spændende ting at lave på Holmsland Klit

Holmsland Klit er et skønt sted. Det er placeret på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. De omkringliggende byer er hyggelige og altid et besøg værd. Naturen med klitområdet og Vesterhavet er det, de fleste kommer her for, og det er fantastisk året rundt og i alt slags vejr. Havet og stranden er næsten altid forskellig, og er man til traveture, drageflyvning eller lystfiskeri langs stranden, er dette et skønt sted at tilbringe sin ferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 6.206
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...