Lille, charmerende feriehus i Søndervig i første klitrække

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 420, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6038
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Har I brug for at komme væk fra den travle hverdag og koble helt fra, så er sommerhuset på Nordsøvej 420 måske det rette for jer. Feriehuset er ideelt til den lille familie (og op til to hunde), der bare trænger til at hygge sig sammen med hinanden. Sommerhuset byder med sin lille størrelse på 35 m2 på den helt rette sommerhusstemning. Derudover kan I bruge tiden på en forfriskende gåtur til stranden, som ligger lige bag klitterne kun 150 meter væk. Her har de firbenede også masser af mulighed for at brænde krudt af.

Lys og hyggelig indretning – plads til nærvær

I det skønne feriehus på Nordsøvej 420 kommer I virkelig hinanden ved. Sommerhuset er udstyret med et lille køkken, hvor I sammen kan tilberede aftensmaden, imens resten nyder et glas vin til en god film i fjernsynet. Køkkenet er åbent, og stuen og spiseområdet ligger i forlængelse heraf. 

Stuen er lyst indrettet, og der er med de mange vinduer også rig mulighed for at nyde solens stråler indefra. Ydermere er feriehuset indrettet med 2 soverum. I det ene sovehum er der en dobbeltseng, hvor I i det andet soverum finder en køjeseng med to sovepladser, som er helt ideelt til børnene.

Skøn beliggenhed kun 150 meter fra stranden

Det dejlige sommerhus på Nordsøvej 420 har en fantastisk beliggenhed med Vesterhavet som nabo. På få minutters gang når I ned til vandkanten, og stranden er et mekka for både store, små og firbenede feriegæster!

Feriehuset ligger på en 1400 m2 stor klitgrund, hvor I helt ugeneret har rig mulighed for at lade blikket fald ud over det kuperede landskab.

I kan sammen nyde de skønne solskinstimer på terrassen, der omgiver sommerhuset. På en lun sommeraften kan I både sidde ude under åben himmel eller trække i læ, imens I spiser en god middag fra grillen og lytter til bølgernes brusen i det fjerne.

Ferie i Søndervig med kort afstand til Ringkøbing og Hvide Sande

Når I holder ferie i dette sommerhus, kan I inden for få minutter nå Søndervigs bymidte, hvis I har brug for lidt afveksling. Her kan I for eksempel spise på en af byens hyggelige restauranter eller bowle ved Beach Bowl.

En 15 minutters køretur mod øst bringer jer til den gamle handelsstad Ringkøbing, hvor I kan tage på shoppingtur i de mange skønne butikker, som I finder i byen. Kører I i stedet mod syd, kommer I til den charmerende havneby Hvide Sande, som har en helt speciel atmosfære og byder på både lækre spisesteder og fine forretninger.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:35 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2019 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...