Flot feriehus med skønne terrasser og anneks

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 30, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6054
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er helt perfekt til en afslappende ferie, hvor du kan nyde den smukke natur fra de gode terrasser. Indvendigt indbyder den flotte indretning også til hyggestunder i køkkenet eller foran den åbne pejs i stuen.

Oplev den flotte indretning

Feriehuset har en nærmest unik indretningsstil, hvor du sammen med det stilrene og moderne look samt pejsen også har flotte elementer fra naturen, hvilket giver en hyggelig atmosfære og feriestemning.

Det flotte åbne køkken indbyder til fælles madlavning, hvor der er tid til at forkæle sanserne og være nærværende.

Derudover har du to badeværelser og et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Feriehuset har en hyggelig anneks

Lige ved siden af feriehuset er der lavet en dejlig anneks med to sovepladser. Det giver ro og privatliv – især hvis bedsteforældrene eller teenagerne er med.

Nyd ferien på de gode terrasser

Omkring hele feriehuset har du en skøn terrasse. Så her kan du næsten altid finde en plads med læ, og det giver mulighed for at nyde både morgenmaden, frokosten og grillaftenen ude.

Da terrassen er åben, kan du nyde udsigten til den flotte naturgrund. Og i sydvest er der lavet en sandkasse i terrassen, så de mindste kan lege lige i nærheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6054

D.
sagde , Danmark

Fantastisk hus – indretning var perfekt.
Alle kan være sammen/tale sammen på en gang, uanset, hvor man opholder sig i huset, om man sidder i stuen – eller køkken/alrum – eller på den store terrasse – er man sammen selvom man opholder sig i forskellige rum 🙂Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...