Feriehus på naturgrund med skøn terrasse og udendørs sauna

3.5
icon
icon
icon
icon
2078
Wolle Friks Vej 51, Søndervig - Søg på husnr. i6094

Sommerhus på en skøn lyngklædt naturgrund i Søndervig med en dejlig terrasse og udsigt til det smukke naturområde. Huset er velholdt og smagfuldt indrettet og byder bl.a. på udendørs sauna, gratis trådløst internet og en energibesparende varmepumpe. Der er kun 500 m til Vesterhavet og de smukke klitter.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Sommerhuset er renoveret i 2019, på 85 m2 og har 6 sovepladser. De 3 soveværelser har alle laminatgulve, de 3 værelser har hver en dobbeltseng. Værelserne er hyggeligt indrettede. Der er et stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Køkkenet er fra 2019 og ligger i forbindelse med spiseområdet og stuen. Her står bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 44 L til rådighed.

Stuen fremstår lys og venlig og med en hyggelig indretning. Der er en flot brændeovn, som både spreder hygge og varme, mens der ses TV eller DVD på fladskærmen. Fra stuen er der 2 udgange til den skønne terrasse. Husets varmepumpe kan desuden benyttes som aircondition på varme sommerdage.

Skøn terrasse og dejlig beliggenhed

Der er en fantastisk sydøstvendt terrasse, som er stor og særdeles anvendelig. Mod syd er terrassen også delvist overdækket og delvist afskærmet og med den nye udendørssauna, så den er ideel til udendørs hygge. Ude på naturgrunden mod syd er der desuden placeret en gynge, som også er synlig fra terrassen.

Beliggenheden er ikke kun smuk og fyldt med natur, men også strandnær. Kun 500 meter væk ligger det brusende Vesterhav, som er et paradis for både store og små hele året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...