Feriehus på naturgrund med skøn terrasse og udendørs sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 51, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6094
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhus på en skøn lyngklædt naturgrund i Søndervig med en dejlig terrasse og udsigt til det smukke naturområde. Huset er velholdt og smagfuldt indrettet og byder bl.a. på udendørs sauna, gratis trådløst internet og en energibesparende varmepumpe. Der er kun 500 m til Vesterhavet og de smukke klitter.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Sommerhuset er renoveret i 2019, på 85 m2 og har 6 sovepladser. De 3 soveværelser har alle laminatgulve, de 3 værelser har hver en dobbeltseng. Værelserne er hyggeligt indrettede. Der er et stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Køkkenet er fra 2019 og ligger i forbindelse med spiseområdet og stuen. Her står bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 44 L til rådighed.

Stuen fremstår lys og venlig og med en hyggelig indretning. Der er en flot brændeovn, som både spreder hygge og varme, mens der ses TV på fladskærmen. Fra stuen er der 2 udgange til den skønne terrasse. Husets varmepumpe kan desuden benyttes som aircondition på varme sommerdage.

Skøn terrasse og dejlig beliggenhed

Der er en fantastisk sydøstvendt terrasse, som er stor og særdeles anvendelig. Mod syd er terrassen også delvist overdækket og delvist afskærmet og med den nye udendørssauna, så den er ideel til udendørs hygge. Ude på naturgrunden mod syd er der desuden placeret en gynge, som også er synlig fra terrassen.

Beliggenheden er ikke kun smuk og fyldt med natur, men også strandnær. Kun 500 meter væk ligger det brusende Vesterhav, som er et paradis for både store og små hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6094

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus Wolle Friks Vej 51 ist genauso wie im Internet beschrieben. Das Inventar ist super vorhanden und auch ausreichend. Die Bilder geben genau den Charme wieder wie in Wirklichkeit.
Ich würde das Haus immer wieder buchen und meinen Freunden weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, sehr komplettes Ferienhaus in schöner Umgebung. Sauber und bis auf wenige Kleinigkeiten sehr gepflegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein renoviertes und gut ausgestattetes Ferienhaus
Im Ferienhaus sind zwei Stufen vorhanden, eine davon zum Badezimmer, also Vorsicht wenn man im Halbschlaf die Toilette aufsuchen möchte. Insgesamt gibt es drei Schlafzimmer, wovon zwei jedoch, wie in Dänemark üblich, sehr klein sind. Das sollte man beachten wenn man plant das Haus mit sechs Erwachsenen zu nutzen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...