Stilrent hus med udespa kun 350 meter fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 78, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6138
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Lodbergsvej 78 ligger dette fantastiske nybyggede hus. Hvide vægge, højt til loftet og store vinduespartier. Moderne stil hele vejen igennem, lige fra udespaen under den overdækkede terrasse, til de rene linjer i køkkenet. De 5 stjerner lever op til forventningerne!

Stilfuld indretning med alt hvad der begæres

De hvide vægge, det store vinduesparti og belysningen gør, at huset virker endnu større. Den moderne og stilrene indretning medvirker til, at I kan koble helt af i en afslappende ferieatmosfære sammen med familie eller venner.

I det moderne, veludstyrede køkken kan I sammen tilberede lækre måltider, – opvaskemaskinen klarer resten, så I har masser af tid til hygge omkring det smukke ovale spisebord.

I forlængelse af køkkenet ligger stuen, hvor I efter en lang dag ved stranden kan sætte jer med en kop frisklavet varm kakao og sammen nyde tilværelsen foran pejsen. Her er et hus, hvor der er lagt høj vægt på velvære, der er fx gulvvarme i alle rum og to lækre lyse badeværelser, det ene med sauna, hvor I på de kolde dage kan sætte jer ind og blive gennemvarmet.

At I her på Lodbergsvej 78 både har vaskemaskine og tørretumbler er en selvfølge.

Er der nogen af jer, som trænger til at trække sig tilbage, så er der rig mulighed for det i sommerhuset. Både hemsen og et ekstra værelse med lækker sofa og fjernsyn er perfekte til det.

Overdækket terrasse med lækker udespa

Fra stuen kan I gå ud på en dejlig stor stenbelagt overdækket terrasse, hvor I om sommeren kan hive grillen frem, og bare nyde solens stråler. Et stort overdækket areal garanterer for lange grillaftener, også hvis vejret ikke helt spiller med. Når I trænger lidt ekstra wellness, kan I tænde for udespaen og tilbringe de sene sommeraftener i boblende luksus. Husets placering for enden af en stikvej er også ideel.

Ønsker I at nyde solen kan I selvfølgelig også tage solsengene i brug, hvor I kan koble helt af mens solen varmer jer igennem.

Kun 300 meter fra Vesterhavets kyst

300 meter væk ligger den jyske kyststrækning, hvor I kan nyde vandet og den skønne brede strand. I kan også med fordel tage en tur til Søndervig, hvor der er gode muligheder for at shoppe og spise en god frokost.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.117
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...