Stilrent hus med udespa kun 350 meter fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon
Lodbergsvej 78, Søndervig - Søg på husnr. i6138

På Lodbergsvej 78 ligger dette fantastiske nybyggede hus. Hvide vægge, højt til loftet og store vinduespartier. Moderne stil hele vejen igennem, lige fra udespaen under den overdækkede terrasse, til de rene linjer i køkkenet. De 5 stjerner lever op til forventningerne!

Stilfuld indretning med alt hvad der begæres

De hvide vægge, det store vinduesparti og belysningen gør, at huset virker endnu større. Den moderne og stilrene indretning medvirker til, at I kan koble helt af i en afslappende ferieatmosfære sammen med familie eller venner.

I det moderne, veludstyrede køkken kan I sammen tilberede lækre måltider, – opvaskemaskinen klarer resten, så I har masser af tid til hygge omkring det smukke ovale spisebord.

I forlængelse af køkkenet ligger stuen, hvor I efter en lang dag ved stranden kan sætte jer med en kop frisklavet varm kakao og sammen nyde tilværelsen foran pejsen. Her er et hus, hvor der er lagt høj vægt på velvære, der er fx gulvvarme i alle rum og to lækre lyse badeværelser, det ene med sauna, hvor I på de kolde dage kan sætte jer ind og blive gennemvarmet.

At I her på Lodbergsvej 78 både har vaskemaskine og tørretumbler er en selvfølge.

Overdækket terrasse med lækker udespa

Fra stuen kan I gå ud på en dejlig stor stenbelagt overdækket terrasse, hvor I om sommeren kan hive grillen frem, og bare nyde solens stråler. Et stort overdækket areal garanterer for lange grillaftener, også hvis vejret ikke helt spiller med. Når I trænger lidt ekstra wellness, kan I tænde for udespaen og tilbringe de sene sommeraftener i boblende luksus.

Ønsker I at nyde solen kan I selvfølgelig også tage solsengene i brug, hvor I kan koble helt af mens solen varmer jer igennem.

Kun 300 meter fra Vesterhavets kyst

300 meter væk ligger den jyske kyststrækning, hvor I kan nyde vandet og den skønne brede strand. I kan også med fordel tage en tur til Søndervig, hvor der er gode muligheder for at shoppe og spise en god frokost.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.117
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...