Feriehus med sauna og spa kun et stenkast fra strand og centrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 L1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6148
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I hjertet af Søndervigs hyggelige ferieby ligger dette skønne feriehus. Her er der lagt op til en rigtig ferie ved Vesterhavet med en direkte strandopgang kun 100 meter væk(!), lækre highlights som egen sauna og spa, og ikke mindst, med plads til selv det sidste familiemedlem, hunden.

Lyst og hyggeligt med brændeovn og egen wellnessafdeling

Feriehuset på Badevej 20 rummer med sine to etager plads til 4 personer (og 1 hund) – perfekt til den lille familie eller en romantisk kærestetur for to. Et lyst og hyggeligt indre sørger for, at I med det samme vil føle jer hjemme på feriematriklen, som byder på flere lækre overraskelser.

I den ene ende af huset finder I jeres helt egen wellnessafdeling. Her står et rummeligt badeværelse med både sauna og spabad klar til at forkæle jer, og der findes næppe en bedre måde at slutte en succesfuld feriedag af på, end med en tur i den varme sauna eller det boblende spabad, når mørket er faldet på udenfor.

Når det vestjyske vejr viser sig fra sin barske side, kan I skrue op for hyggen inden for husets fire vægge med en varm kop kaffe, en god bog og den knitrende brændeovn, der varmer i baggrunden.

Fantastisk beliggenhed med strand og centrum få minutter væk

Meldes der i stedet om sol, er det med at rykke udenfor i en fart. På den lille, lukkede terrasse mod syd kan hunden og børnene lege frit, mens I soler jer i havemøblerne, og hen mod aftenen kan I tænde op i grillen og lade den dejlige duft sprede sig i det lune solskinsvejr.

Den fantastiske beliggenhed gør kun ferien endnu bedre. I kommer til at bo lige ved siden af den direkte strandopgang i Søndervig, som uden problemer fører både store og små gæster til havet på en lille 100 meters gåtur.

Bevæger I jer i stedet mod øst, når I hurtigt Søndervigs hyggelige bymidte, som rummer et hav af forretninger, indkøbsmuligheder og restauranter – og mon ikke der bliver tid til at spise en softice til dessert efter en lækker grillmiddag på terrassen?

Det siger vores gæster om sommerhuset i6148

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll gelegenes Ferienhaus mit Nähe zum Strand und zum Ort. Perfekt für eine kleine Familie geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliche Ferienwohnung in top Lage.
Sehr ruhig gelegen aber dennoch nah am Strand, der Gastronomie und dem Supermarkt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Haus an sehr zentraler Lage, nur ein Steinwurf vom Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...